Haluk Alıcık canlı yayında net konuştu

Haluk Alıcık canlı yayında net konuştu

Bir televizyon kanalında spor programının canlı yayın konuğu olan Nazilli Belediye ve Belediyespor Onursal Başkanı Haluk Alıcık idi.

Nazilli Belediye ve Belediyespor Onursal Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli Belediyespor Basın Sözcüsü Özgen Türker ve Nazilli Belediyespor'un yeni teknik direktörü Mustafa Bahadır, bir televizyon kanalında canlı yayınlanan "Spor saati" programına katıldı. 

Nazilli Belediyespor Onursal Başkanı Haluk Alıcık, "Bizi kaybetmesinler. Biz Nazilli Belediyespor'un son sevenleriyiz. Nazilli'nin öyle bir şansı var ki hep sporu seven belediye başkanları oldu. İnşallah bu böyle de devam eder. Bu sezon Nazilli için şanssız bir sezon oldu. İyi bir takımımız var. Kötü sonuçlar aldık. Ama ben inanıyorum ki Mustafa Bahadır hocamızla beraber çıkışa geçeceğiz. Bizim çocuklarımız yetenekli. Karşıyaka maçıyla birlikte bir çıkış yakalayacağımıza inanıyorum. Hocamıza da güveniyoruz. İlk devreye kadar çıkış yakalamak istiyoruz. İlk devrede hocamızın raporu doğrultusunda da transfer yapabiliriz. Ama size şunu söylüyorum Nazilli Belediyespor ligi en iyi yerde bitirecek" dedi.

"HEYECANDAN SONUÇLARA BAKAMIYORUM"

Maç günleri heyecandan sonuçlara bile bakamadığını dile getiren Alıcık, "Nazilli Belediyespor mağlup olduğunda kendi ailem bile benim yanıma gelmekten çekinir. Onlar benim ailem ya. Nazilli Belediyespor benim dördüncü evladım diyoruz. Boşuna demiyoruz. Biz böyleyken, bize laf söylemelerini gerçekten anlamış değilim" dedi.

"TAKIM ÖNDEYKEN BİLE KÜFREDİYORLAR"

"Silivrispor maçında 1-0 galibiz, taraftarlar küfür ediyor" diyen Alıcık, "Bunların yaptığı taraftarlık değil. Silivri'den kadın yöneticiler gelmiş. 'Yeniyorsunuz, bu taraftarlar niye küfür ediyor' diyor. Hiç bir yerde takım öndeyken küfür eden bir taraftar yoktur. Küme düşeceğimiz bir sezonda Tekirova ile maçımız var çok iyi hatırlarım. Son dakikalara mağlup girdik. Taraftarlar küfürlere başladı. Son dakikada maçı çevirdik, aynı taraftar takımı tribüne çağırdı. Bu böyle olmamalı. 90 dakika desteklenmeli. Küfürsüz bir tribün istiyoruz" dedi.

"MUSTAFA HOCA'YI RASTGELE SEÇMEDİK"

Yeni Teknik Direktör Mustafa Bahadır'ı da değerlendiren Alıcık, "Mustafa hocamız rastgele seçilmedi. Görüşmelerimiz vardı. Göreceksiniz ki doku da tutacak. Bizim bu kadar beklememize de laf atanlar var. Hemen bir hoca bulsaydık, yine aynı şekilde kötü gidişat sürseydi ne olacaktı ? Olaya böyle bakmak gerek.

"MENAJERLERİN İÇİN NAZİLLİ BELEDİYESPOR KAPISI KAPANDI"

Basın Sözcüsü Özgen Türker de, "Nazilli Belediyespor artık menajerlerle görüşmeyecek. Scout ekibi kurduk. 5 bölgeye ayırdık. Herkes haftada 4 maçı kendi bölgesinde takip edecek. Çok iyi planlarımız var. Bunları hayata geçiriyoruz" dedi.

"STORE ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR"

Nazilli Belediyespor'a ait bir web sitesi kurulacağını ve gurbetçilerin bu siteden ürün alışverişi yapabileceğini de söyleyen Türker, "Nazilli Belediyespor'un lisanslı ürünlerinin satıldığı bir web sitesi kuracağız ve bunu hemen harekete geçireceğiz. Ayrıca Nazilli Şehir Stadı'nın altına da bir store açacağız" dedi.

"NAZİLLİ ŞEHİR STADI'NI KİRALADIK"

Geçtiğimiz günlerde Ankara'ya giderek Gençlik ve Spor Bakanı Osman Bak ile görüşme gerçekleştiren Haluk Alıcık, "Nazilli Şehir Stadı'nı 10 yıllığına kiraladık. Stadımızda da düzenlemeler yapacağız. Açık tribünü daha öne çekeceğiz. Böyle bir projemiz var" dedi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.