Haluk Alıcık '' Hedef Şampiyonluk ''

Haluk Alıcık '' Hedef Şampiyonluk ''

Nazilli Belediye Spor, yeni sezonda Türkiye Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi’ne (KBBL) katılacak. Salon sporlarına çok önem verdiğini, kadın sporcuların ses getireceğine inandığını ifade eden Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, “Hedef şampiyonluk” dedi

Geçen sezon 7 Sanat Kadınlar Basketbol Takımının çatısı altında mücadele eden oyuncular, yeni sezonda Nazilli Belediye spor formasıyla ter dökecek. Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın geçen sezon araç ve maddi destek verdiği ve bu sezon Nazilli Belediye spor adına katılmasını istediği basketbolcuların tamamı, Nazilli Belediye Spora transfer oldu. Yeni sezonda Nazilli Belediye spor Kadın Basketbol Takımı’nı, Antrenör Çağrı Çelik çalıştıracak. Çelik’in yardımcılığını Takımın İdari Menajeri Taner Karataş yapacak. Takımın Koordinatörlüğe de Utku Duru getirildi.

Teknik ekip adına açıklama yapan koordinatör Utku Duru ise Nazilli Belediye spor olarak zirveye oynayan bir ekip kurarak tüm Nazilli halkını tribünlerde destek olmaya çağırdıklarını belirtti. En az 3-4 tecrübeli oyuncu transfer edeceklerini belirten Utku Duru, transferlerin önümüzdeki günlerde spor kamuoyuna duyurulacağını ifade etti.

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Başkanlık Makamında teknik ekip ile sözleşme imzalarken salon sporlarına çok önem verdiğini belirterek kadın sporcuların ses getireceğine inandığını ifade ederek, “Kadınlar Basketbol Bölgesel Ligi B Grubu'nda mücadele eden Nazilli 7 Sanat Eğitim Kültür Gençlik Spor Kulübü Nazilli Belediye spor destekleriyle bundan sonra basketbol turnuvalarını Nazilli Belediye Spor çatısı altında mücadele edecektir. Şimdiden çocuklarımıza ve antrenörlerimize başarılar diliyorum.” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum