Haluk Alıcık projeleri yakından takip ediyor

Haluk Alıcık projeleri yakından takip ediyor

Başkan Alıcık, Cumhuriyet Parkı’nda Nazilli Belediyesi ekipleri tarafından gerçekleştirilen yenileme çalışmalarını inceleyerek projede son aşamaya gelindiğini müjdeledi.

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Cumhuriyet Parkı’nda belediye ekipleri tarafından gerçekleştirilen yenileme çalışmalarını yerinde inceledi.

“PARKLARIN BAKIMINA ÖZEN GöSTERİYORUZ”

Projede son aşamaya gelindiğini belirten Başkan Alıcık, “Vatandaşlarımız özellikle yaz aylarında parklarda vakit geçiriyor. Bizde parklarımızın bakımına özen gösteriyoruz. Yaklaşık 2 ay önce Cumhuriyet Parkı’nda yenileme çalışmalarımızı başlatmıştık. Parkımızdaki mevcut havuzu küçülterek orta kısmına 30 metre yüksekliğinde şanlı bayrağımızı diktik. Havuz etrafına kamelyalar ekleyerek parka güzel bir görünüm kazandırdık. Parkımız döşenen parke taşları ile daha kullanışlı ve modern bir görünüm kazandı. Şu an peyzaj çalışmalarımız sürüyor. Yeşillendirme çalışmalarının ardından projemiz tamamlanmış olacak. Vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

DAHA MODERN ve FERAH BİR PARK

Yenileme çalışmaları kapsamında kullanışsız kısımları kaldırılan süs havuzu, 400 metrekare genişliğe düşürülerek parka daha geniş oturma alanları ve daha ferah bir görünüm kazandırılmış oldu. Havuzun orta kısmına 30 metre uzunluğunda direk dikilerek Türk Bayrağı göndere çekildi.

Aydınlatmaları tamamen yenilenen parkta eski ve tahrip olmuş kamelyalar kaldırılarak ahşap görünümlü demir platformlu kamelyalar eklendi. İçerisinde Kuva-yi Milliye öncülerinden Demirci Mehmet Efe heykeli bulunan park zemini dekoratif karo taş ile kaplandı.

Büyük ölçüde yenilenen Cumhuriyet Parkı vatandaşların daha keyifli vakit geçirebileceği bir alana dönüştürülmüş oldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum