Haluk Alıcık sert konuştu

Haluk Alıcık sert konuştu

Nazilli Belediyespor’da Özgen Türker yeni başkan seçilirken, olağanüstü kongrede konuşan Belediye Başkanı ve Onursal Başkan Haluk Alıcık, eleştirilere sert yanıt verdi.

Teknik heyet ve futbolcu grubuna sonuna dek güvendiklerini ifade eden Alıcık, “Artık birlik ve beraberlik zamanı. Küskünlükleri, dargınlıkları bir kenara bırakalım” dedi.

"Bu takım düşsün isteyen şerefsizdir"

İkinci yarı öncesi çok iyi kadro kurduklarını açıklayan Alıcık, “ İsim oyuncu aldık da ne oldu. Sonuna kadar mücadele edecek bir kadro kurduk. Bu takımı ben aldığımda küme düşüyordu. Biz arkadaşlarımla birlikte bir üst lige çıkardık. Sosyal medyada sürekli eleştirenlere sesleniyorum bir kere olumlu konuşun. İnternet erkekliği yapmayın. Bizlerde yazdıklarınızı görüyor üzülüyoruz. Bu takım düşsün isteyen şerefsizdir. Ben Nazillispor yenildiğinde nevri dönen bir adamım. Uykularım kaçıyor” diye konuştu.

Tractor ile hazırlık maçı müjdesi

İran’da Türklerin yoğunlukla yaşadığı bölgenin takımı olan Tractor Sazy takımını Nazilli’ye davet ettiklerini belirten Alıcık, “Nazilli Belediyespor olarak farklı projelerimiz var. Tractor takımı ile stadımızda hazırlık maçı yapacağız.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.