Haluk Alıcık Ve Ailesi Oy Kullandı!

Haluk Alıcık Ve Ailesi Oy Kullandı!

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, 2019 yerel seçimleri için ailesi ile birlikte Turan Ortaokulunda oyunu kullandı.

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, 2019 yerel seçimleri için eşi Rumeysa Alıcık, kızları Nil Alıcık, Begüm Alıcık ve Melek Gökçen Alıcık ile annesi Melek Alıcık sabah saatlerinde Nazilli Turan Ortaokuluna gelerek oyunu kullandı. Başkan Alıcık sandığa en küçük kızı Nil ile birlikte gitti. Nil'in kendisi için uğur olduğunu belirten Alıcık, "Onlar da babasının yolundan gidecek inşallah" dedi.

1-400.jpg
BÜYÜK KIZI İLK KEZ YEREL SEÇİM İÇİN OY KULLANDI
1230 numaralı sandıkta oy kullanan Alıcık, “Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak ailemizle birlikte gelerek oyumuzu kullandık. Kızım Melek Gökçen de ilk defa yerel seçimlerde oy kullanarak babasına oy verdi. Nazillimiz için her şey güzel olacak. Ustalık dönemini göreceğimize inanıyorum. Vatandaşlarımızdan aldığımız tepkiler güzel.  Bütün teşkilatlarımızdan Allah razı olsun. Hep birlikte gece gündüz demeden çalıştık. Allah çalışanın yanındadır. Yolumuz, kıblemiz, duruşumuz belli. Bizim için önemli olan tek bayrak, tek devlet, tek vatan. Böyle bir düşünceyle çıktığımız bu yolda Allah bizi muvaffak eyleyecektir diye düşünüyorum. Allah hayırlısını nasip etsin inşallah.  Aldığımız bayrağı en güzel yerlere taşıdığımıza inanıyorum. En son yürüyüşümüzde eski belediye başkanlarımız, milletvekillerimiz bizlerle birlikte yürüdü. Halkın teveccühü de güzeldi.  Oradaki insanlar Nazillimizin içinden gelen insanlardı. Dışarıdan gelen kimse yoktu. Taşıma suyla değirmen döndürmeye gerek yok. Bu nedenle güzel bir seçim geçireceğimize inanıyorum. Aktif siyasette 10 yıldır vatandaşımızın yanındayız. El sıkıştığımızda kimin oy verip vermeyeceğini artık anlıyoruz. Rabbim utandırmasın. Bir dönem daha belediye başkanlığı yapacağız. Hükümetimizin gücüyle Nazillimizde ustalık dönemimizi yaşayacağız. Halkımıza olan güvenim tam” dedi.
Başkan Alıcık’ın eşi ve kızları da seçimlerin hayırlı uğurlu olmasını dileyerek destek verdi
.(Hedef Gazetesi)

2-369.jpg
MHP VE AK PARTİ DE SANDIĞA GİTTİ
MHP Nazilli İlçe Başkanı Cüneyt Korkmaz da eşi Zeliha Korkmaz, kızları Tunahan ve Ecrin Korkmaz ile birlikte Çapahasan İlkokulunda oy kullandı. 1074 numaralı sandıkta eşi ve büyük kızıyla birlikte oy kullanan Korkmaz, "Seçimin hayırlı olmasını diliyorum. Sonucun Nazilli için en güzeli olacağını biliyoruz. Başkanımız Haluk Alıcık yarından itibaren inşallah ustalık dönemine başlayacak" dedi.
Cumhur İttifakı ortağı AK Parti Nazilli İlçe Başkanı Mustafa Abak da Şehitler İlkokulunda 1223 numaralı sandıkta oyunu kullandı.

3-312.jpg

4-213.jpg

7-051.jpg

9-022.jpg

10-018.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.