Haluk Alıcık'a anlamlı hediye

Haluk Alıcık'a anlamlı hediye

Nazilli Belediyesi tarafından Cumhuriyet Mahallesindeki Cumhuriyet İlkokulunda yapılan halı sahanın açılışı düzenlenen törenle yapıldı.

Cumhuriyet Mahallesindeki Cumhuriyet İlkokulu için Nazilli Belediyesi tarafından yapılan halı sahanın açılışı düzenlenen törenle yapıldı. Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'ın da katıldığı açılışta söz alan Okul Müdürü Hilmi Mete, "Spora ve sanata verilen önem gençliği yapılan bir yatırımdır. Öğrencilerimiz için yapılan bu halı saha için çok teşekkür ederiz" diye konuştu.

ÖĞRENCİLERDEN SÖZ ALDI

Törende konuşma yapan Alıcık, "Cumhuriyet ve Turan Mahallesi benim çocukluğumun geçtiği mahalleler. Eğitim hayatımın bir bölümünü Cumhuriyet İlkokulu'nda geçirdim" dedi. Konuşmasında çocuklara söz veren Alıcık, "Çocuklar bizim her şeyimiz. Yapılan hizmetle ilgili düşüncelerini onlara sormak lazım. Çocuklar mutlu musunuz" diye sordu. Çocukların verdiği mutluyuz cevabının ardından "Sizden söz istiyorum" diyerek konuşmasına devam eden Alıcık, " Size emanet edilen Türkiye Cumhuriyeti'ne sahip çıkacaksınız" dedi.

41d3a1de6d7aa959dec51e0232ea3f06.jpg

Okul Müdürü Hilmi Mete, Alıcık'a 1977 yılında Cumhuriyet İlkokulu'ndan mezun olurken çektirdiği fotoğrafını hediye etti. Hayatının hediyesini aldığını belirten Alıcık, daha sonra öğrencilerle birlikte halı sahaya girerek top oynadı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.