Haluk Alıcık;"Cumhur İttifakın Uç Beyiyim"

Haluk Alıcık;"Cumhur İttifakın Uç Beyiyim"

MHP’li Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, “Cumhur İttifak’ının uçbeyleriyiz” diyerek seçimi kazanmak için var güçleriyle çalışacaklarını söyledi.

Seçim atmosferi iyice yoğunluk kazanmaya başlarken Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Cumhur İttifak’ının kazanması için ellerinden gelen mücadeleyi göstereceklerini ifade etti.
Başkan Alıcık, “Biz ittifakın uçbeyleriyiz” diyerek seçim çalışmalarında aktif rol alacağını söyledi.

“ZAFERLE AYRILACAĞIZ”

Milliyetçi Hareket Partisi’nin bir mensubu olarak Cumhur İttifakı’nın sonuna kadar arkasında olduğuna vurgu yapan Alıcık, “Bu ittifakı desteklediğimiz gibi kazanması için de elimizden gelen mücadeleyi vereceğiz. Gecemizi gündüzümüze katarak bu yoldan zaferle çıkmak için uğraşacağız” ifadelerini kullandı.

“SAHADA DAİMA AKTİFİZ”

Seçime daima hazır olduğunu ifade eden Başkan Alıcık, “Ben seçimden seçime çalışan bir belediye başkanı değilim. Yılın 365 günü koşturuyoruz. Bu hafta sonu 75 tane cemiyete katıldık ve katılmaya devam ediyoruz. Siyasetin içerisindeyiz, oda, dernek ve açılış ziyaretlerimiz devam ediyor. Aydın’da var olduğumuzu MHP’nin burada söz sahibi olduğunu gösteriyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum