Haluk Alıcık’tan Aydınspor 1923’e yardım eli

Haluk Alıcık’tan Aydınspor 1923’e yardım eli

Nazilli Belediyespor onursal başkanı Haluk Alıcık kendi alt yapılarında yetişen ve profesyonel olan genç oyuncuları talep gelmesi halinde Aydınspor 1923’e verebileceklerini söyledi.

Nazilli Belediyespor’un çalışmalarıyla ilgili bilgiler veren başkan Alıcık, Manisaspor’dan Hakan Turan, Çanakkale’den İlker Sayan’ı kadrolarına kattıklarını belirterek “Eskişehir’den Mehmet Fevzi Yıldırım’ı kiralık olarak aldık. Bir sol açık ve santrafor daha alarak transferi kapatacağız. Kulübümüzün 50. Yılında PTT 1. Lig’e çıkmayı hedefliyoruz” dedi.

“FUTBOL TERÖRÜNE SON VERİLSİN”

Nazilli Belediyespor alt yapısında yetişip profesyonel olan genç oyunculara kulüp aradıklarını açıklayan Alıcık, talep edilmesi halinde Aydınspor 1923’e de oyuncu verebileceklerini söyledi. “Genç arkadaşlarımız 3. Ligde rahatlıkla oynayabilecek durumdalar. Kızılcabölükspor ve Muğlaspor’a teklif ettik. Aydınspor 1923’ kapımız her zaman açık. İsterse tabi ki oyuncu verebiliriz” dedi. Beşiktaş ve Atiker Konyaspor maçında çıkan olaylara da değinen Alıcık “Ben maçı canlı olarak izledim. Yayına yansımayan olaylar da var. 3 bin kişi sahaya girdi. Futbolda teröre mutlaka son vermek gerekiyor” diye konuştu.

"SÖKESPOR ŞAMPİYON OLACAK"

Takımın Kızılcahamam kampına gitmesiyle Nazilli Belediyespor tesisleri boş kalmıştı. Sökespor başkanı Yusuf Günal kendi sahası bakımda olan Sökespor'un hazırlıklarını yapabilmesi için Nazilli'deki tesisleri Sökespor'a veren Haluk Alıcık' a teşekkür ederken, Alıcık da "Sökespor'a başarılar diliyorum. İnşallah bu sene şampiyon olacak. Tesislerimizde çalışmaları bizim için şereftir" dedi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.