Haluk Alıcık'tan CHP'li Sevim'e Siyaset Dersi!

Haluk Alıcık'tan CHP'li Sevim'e Siyaset Dersi!

Eski Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, CHP Nazilli İlçe Başkanı Serkan Sevim’in yaptığı basın açıklamasında kendisine yönelik sarf ettiği ifadelere tepki gösterdi. Alıcık, “İlçe başkanına yakışmayan bir üslup” dedi.

Eski Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, CHP Nazilli İlçe Başkanı Serkan Sevim’in Nazilli Belediyesi’ne ait vidanjörün Büyükşehir Belediyesi’ne verilmesiyle ilgili kendisine yönelik yaptığı basın açıklamasına tepki gösterdi. Alıcık, iş yerinde düzenlediği basın toplantısıyla Sevim’e sert çıktı. 
“İLÇE BAŞKANINA YAKIŞMIYOR!”
Sevim’in kendisine yönelik sarf ettiği “ego sahibi, avare, bilmem anlatabildim mi anlaya bildin mi?, şahsi çıkar için aracı tuttun” şeklindeki ifadelerine cevap veren Alıcık, “Bu ifadeler çok hoş olmamış. Bu üslüp bir ilçe başkanına yakışmıyor. Ben bu seviyeye düşmem. Vatandaş en güzel cevabı verecektir. Cumhur ittifakı Nazilli’de kazanmamış olabilir ama biz ilçeye hizmet için hem iktidar kanadında hem de büyükşehir kanadında elimizden geleni yapmaya çalıştık. Siyasetin ne getireceği belli olmaz. İleride daha farklı yerlerde Nazilli’ye hizmet ederiz” dedi. 
“VİDANJÖR ŞEHRE HİZMET ETTİ”
Vidanjörün şehre hizmet etmek için alındığını kaydeden Haluk Alıcık, “Büyükşehire vermemek için sakladı diye haber çıkarıyorlar ama yıllarca Nazilli’ye hizmet etti o araç. İlçede bir çok yerde hizmet verdi. ASKİ yetkilileri ne gün istediyse emrinde çalıştı. ASKİ’nin yetişemediği yerlere gitti. Büyükşehir yasasından sonra geçiş döneminde bir buçuk yıl büyükşehire yardım ettik” şeklinde konuştu. 
“İLÇENİN HER YERİNDE MÜHRÜM VAR”
10 yıllık belediye başkanlığı dönemince ilçenin her yerine hizmet götürdüğünü ve her noktada mührünün olduğunu vurgulayan Alıcık, “Köprüsü, düğün salonu, hali, yolu, camisi, cem evi, okullara, Pazar yerine parklarına varıncaya kadar her yerde Nazilli Belediyesi’nin ismi vardır. Bunun yanında çevredeki ilçelere de belediye olarak ağabeylik rolü üstlenmiştir” ifadelerini kullandı. 
“İTİBARSIZLAŞTIRMAYA ÇALIŞIYORLAR”
Son dönemde sosyal medya ve basında çıkan haberlerle kendisinin itibarsızlaştırılmaya çalıştığını vurgulayan Alıcık, “Gündemi değiştirmek için bunları çıkarıyorlar. 31 Mart’tan önce beni terör örgütü üyesi olmakla suçladılar, daha önce olmuş bir olayı kadınlar gününde yaşanmış gibi gösterip PKK’nın sitelerinde bile bana küfür ettirdiler daha sonra Uzun Çarşı adlı bir facebook sayfasından şahsıma yönelik dalga geçiliyor, siyasetçiler bu videoları beğeniyor. Siyasi itibarsızlaştırmak medyayla olmaz. Biz sokakta vatandaşın yanındayız. Vatandaş Haluk Alıcık’ın nasıl bir insan olduğunu biliyor. Bunu yapanlar ve yaptıranlar altında kalırlar” ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.