Haluk Alıcık'tan Katliamla İlgili Açıklama; 'Bu Olay Sözün Bittiği Yer'

Haluk Alıcık'tan Katliamla İlgili Açıklama; 'Bu Olay Sözün Bittiği Yer'

Nazilli’de bu akşam gerçekleşen pompalı tüfekli saldırıyla ilgili Nazilli Belediye Başkanı açıklama yaptı.

 Nazilli’de bu akşam gerçekleşen pompalı tüfekli saldırıyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Haluk Alıcık, “ İlçemizde yaşanan bu olayı kınıyorum, ölen vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Yaralılarımızla ilgili hastaneden bilgi aldım, kendilerine şifa diliyorum” dedi.
    Aydın'ın Nazilli ilçesinde boşanmak isteyen eşinin ailesine pompalı tüfekle ateş açan Mustafa Duran(48), olayda 5 kişi öldürmüş, 3 kişiyi ise yaralamıştı.

Alınan bilgiye göre, İstiklal Mahallesi'ne daha önce vefat eden kayınpederinin evine yemeğe giden Mustafa Duran, kendisinden boşanmak istediği eşine kızdığı için evde bulunan 8 kişiyi kurşun yağmuruna tuttu. Olayda, 5 kişi hayatını kaybederken 3 kişi ise yaralı olarak kurtarıldı. 

Olay sonrasında Hastane yetkililerinden bilgi alan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, yaşanan faciayı kınadı. Gazetecilere açıklama yapan Alıcık,  “hayatını kaybeden vatandaşlara Allahtan rahmet, yaralılara şifa diliyorum. Böyle bir olayın ilçemizde yaşanmış olmasına gerçekten çok üzüldüm. Nazilli bütünsel olarak aile gibi olan bir ilçemiz. Bu olay, sözün bittiği yer. Söyleyecek kelime bulamıyoruz. Güvenlik güçlerimiz, bu olayın failini kısa sürede yakalayacağını düşünüyoruz, adalet bu cani olayı gerçekleştiren o zanlıya cezasını verecektir” diye konuştu. 

Öte yandan, kaçan cinayet zanlısını yakalamak için Nazilli Polisi, Asayiş Büro Amirliği bünyesinde özel bir ekip kurdu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.