Haluk Başkan, Ali Ertürk'e sert çıktı

Haluk Başkan, Ali Ertürk'e sert çıktı

Nazilli’de siyaset ne yazık ki kendini dedikodu ve iftiradan kurtaramıyor. Bu tür yanlışlar toplumun siyasete olan güvenini zedeliyor, sonucunda maalesef bedelini Aydın ödüyor.

AK Parti'de 7 yıl başkanlık yapmış, Ali Ertürk’ün Twitter hesabından yaptığı açıklamasında AK Parti İlçe Başkanı Ramazan Satılmış ve Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alacık’ın gazeteci Erdoğan Eker’i bürosunda ziyaretleri ile ilgili yaptığı değerlendirmede şöyle demişti; “NAZİLLİ’DE SAFLAR SIKLAŞIYORMUŞ PARTİMİZ MHP İLE İKTİFAT YAPIYOR İYİ PARTİ İLE DEĞİL diyerek yanlış algı oluşturmak istemişti.

4343-002.jpg

Konu ile ilgili görüşlerine başvurduğumuz Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık “Ali Ertürk’ün Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şahsımla ilgili dedikodudan öteye gitmeyecek seviyesiz ithamda bulunmuştur. Benim partim bellidir. Ben MHP Partisinden Belediye Başkanı seçildim. Bu çizgimi bugüne kadar muhafaza ettim. Aydın Kamu Oyunun bildiği gibi Ali Ertürk’ün üyesi bulunduğu AK Partiden de geçmişte davetler aldım ama, Ülkücü çizgiden gelen birisi olarak bu davetleri nezaketli bir şeklide geri çevirdim. Siyasette her bilinen şey paylaşılırsa birçok insan kendi siyasetten bulunduğu yeri koruyamaz.

Bu tür yakıştırmalar siyaseten belli makamlarda görev yapmış kişilere yakışmaz. Sayın Ali Ertürk’ün bu tavrından dolayı kınıyorum.

AK Parti Milliyetçi Harekât Partisi arasında oluşturulmaya çalışılan ittifakı böyle mesnetsiz iftiralarla yara vermeye kimsenin hakkı yoktur. Bize düşen genel merkezlerin kararları doğrultusunda davranmaktır.

Geçmişte hukukumuz, dostluğumuz ve Siyasi birlikteliğimiz olan ve şuanda iyi partide siyaset yapan kişilerle olan ilişkilerimiz üzerinden Haluk Alıcık iyi partili algısı oluşturmak dostluklar arasına fitne fesat sokmaktır.

Ben ülkücüyüm milliyetçi hareket partisinden belediye başkanı seçildim. Milliyetçi Hareket Partisiyle, Partimle  gurur duyuyorum. Bundan sonra da bu çizgimi sürdüreceğim. Sorumluluklarımı da biliyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.