Haluk Başkan söylemlere sert tepki gösterdi

Haluk Başkan söylemlere sert tepki gösterdi

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, AK Parti İl Başkanı Ahmet Ertürk'ün “Haluk Başkan İYİ Parti’ye geçecek” söylemine sert tepki gösterdi.

Alıcık, “Benim  bir partim var. Partim Milliyetçi Hareket Partisi. Benim başka bir partiye geçeyim diye talebim yok” dedi.

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, son günlerde hakkında çıkan iddialarla ilgili konuştu. Makamında basın toplantısı düzenleyen Alıcık, AK Parti İl Başkanı Ahmet Ertürk'ün, Havadis-Yeni Haber ortak canlı yayınında yaptığı "Haluk Başkan İyi Parti'ye geçecek" çıkışına rest çekti. Siyasete Milliyetçi Hareket Partisi ve Ülkü Ocakları'nda başladığını hatırlatan Alıcık, farklı bir partiyle siyasete devam etmeyeceğini söyledi.

"AHMET ERTÜRK'TEN 'ABİLİK' BEKLİYORUZ"

Belediye Başkanı Haluk Alıcık, "Ahmet abiyi çok severim. Biz Ahmet abimizle kısır çekişmeler içerisine girmektense Ahmet abiden bir abilik bekliyoruz. Benim  bir partm var. Partim Milliyetçi Hareket Partisi. Benim başka bir partiye geçeyim diye talebim yok. Milliyetçi Hareket Partisi lideri, önce Türkiye'nin bekası önemli derken, kalkıp da Haluk Alıcık'ın şurada yada burada olmasını siyasi malzeme yapmak yakışmaz. Bundan sonraki süreç neler getirecek göreceğiz. MHP'de siyaset yapmaktan, böyle bir partinin unsuru olmaktan gurur duyarım. Çok farklı bir pozisyondayken bile elimin tersiyle itmiş bir insanım" dedi. 

"KONGRE SÜRECİNDE FARKLI PARTİ KURULSUN DİYE İMZA ATMADIM"

MHP'nin kurultaya götürüldüğü süreçte imza attığını doğrulayan Başkan Alıcık, "İmza verdiğimden dolayı böyle düşünülüyorsa, imza verirken "MHP'de siyaset yapacağız" demiştim. Gidip de farklı bir parti için imza atmadım. O gün 3 tane delegemiz vardı. Farklı şeyler düşünmüş olsaydım, farklı bir siyasi konumda olurdum. Siyasette beklenti içerisinde olmadım. Biz Nazilli için hizmet edeceksek, fedarklık  yapılacaksa Nazilli için her şeyi yapmaya hazırım." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.