Haluk Levent'ten destek!

Haluk Levent'ten destek!

Aydın’da sahne alacak olan Haluk Levent, konser öncesi Efeler’e bağlı Kızılcaköy’e gitti. Ünlü sanatçı, jeotermal enerji santralinin kurulmaması için kurulan eylem çadırında kadınlarla sohbet etti.

Konser için Aydın'a gelen Haluk Levent, konser öncesi Efeler’e bağlı Kızılcaköy’e gitti, jeotermal istemeyen annelerle eylem çadırında sohbet etti.

Kızılcaköylü kadınlar bölgede kurulması planlanan jeotermal enerji santraline (JES) karşı eylem çadırlarında tepkilerini göstermeye devam ediyor. Daha önce sosyal paylaşım sitesi twitterda bir takipçisinin, "Değerli büyüğüm, Haluk abim. Bu haklı mücadelemizde havamızın, suyumuzun, topraklarımızın zehirlenmemesi için, Aydın'ımızın kirlenmemesi için desteklerinizi bekliyoruz. Sizin gibi duyarlı insanları yanımızda görmek istiyoruz. Mümkünse Aydın Kızılcaköy'e gelmenizi istiyoruz" şeklinde davetine "Gelmem mi anam babam? Geleceğim yakın zamanda" yanıtını veren sanatçı verdiği sözü tuttu.

whatsapp-image-2019-06-09-at-15-31-371.jpeg,


Kızılcaköy’de kurulan çadırda kadınlarla sohbet eden Levent, JES ile ilgili çalışmalar ve yapılan karşı eylemler hakkında bilgi aldı. Ziyaret sonrası ise toplumsal olaylara duyarlılığı ile tanınan sanatçı Haluk Levent, twitterda yaptığı açıklamada, "Aydın Kızılcaköy’e jeotermal istemeyen annelere sözüm vardı. Geldim onları dinledim. O kadar tatlı insanlar ki. En yakın zamanda Çevre Bakanlığı ve Enerji Bakanlığı'na uğrayacağım. Elimden ne geliyorsa annelerimizin sesi olmaya çalışacağım" ifadelerini kullandı.

d32da2e706ebd5e50a2d3882911b3c47.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.