Haluk Levet'ten Duyarlı Davranış!

Haluk Levet'ten Duyarlı Davranış!

Haluk Levent, Öykü Arin ve ilik bekleyen diğer çocuklar için bir proje başlattı. Bağışta bulunanlara ücretsiz konser vereceğini açıkladı.

Halkın sorunlarına gösterdiği duyarlılıkla tanınan ve "Ahbap" adlı oluşumun öncüsü olan Haluk Levent, sosyal medya hesabı üzerinden bir duyuruda bulundu. Haluk Levent, 20 Mart'ta gerçekleştireceği konseri, Öykü Arin ve diğer lösemi hastası çocuklar için bir sosyal sorumluluk projesiyle birleştirdi. 

KÖK HÜCRE BAĞIŞI YAPANA KONSER BİLETİ HEDİYE

Haluk Levent, konuya ilişkin yaptığı paylaşıma şunları yazdı: "Evet duyurumuz şu; Öykü Arin için zamanımız daralıyor. Onun için Baran için Ufuk ve nice ilik bekleyenler için. Dünyada bir ilki gerçekleştirme kararı aldık. 20 Mart’ta İzmir’de AHBAP sponsorluğunda konser vereceğiz. Sadece kök hücre bağışı yapanlar konsere ücretsiz girebilecek."

 

2019/03/06/haluk-levent-oyku-arin-icin-konser-veriyor.jpg

 

KONSER ALANINDA ARAÇLAR BEKLEYECEK

İlik nakli bekleyen Öykü Arin'in annesi ise bu duyuruyu, "Sevgili Haluk Levent, Öykü Arinim ve tüm lösemililer için konsere geliyor! 20 Mart günü 15:00'ten itibaren konser alanında ya da 17-18-19 Mart Konak Kızılay aracına giderek kök hücre bağışı yaparsanız ücretsiz davetiye kazanacaksınız." notuyla paylaştı. 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.