Hani Herkesin Başkanıydınız?

Hani Herkesin Başkanıydınız?

Nazilli Sanayi Kooperatifi seçimlerine mevcut ve eski belediye başkanının Nuri Arslan lehine taraf olması, "bu ne yaman çelişki" sorusunu akıllara getirdi.

MEHMET ALİ CİNTOSUN-Nazilli'de pazar günü yapılacak olan Sanayi Kooperatifi seçimleri öncesi, gizli ittifak ortaya çıktı. 31 Mart seçimlerinde birbirlerine rakip olan İP'li yeni belediye başkanı Kürşat Engin Özcan ve MHP'li eski belediye başkanı Haluk Alıcık, Sanayi kooperatifi seçimlerinde Nuri Arslan ve ekibinin kazanması için sahaya indi. İkilinin, sanayi seçimlerine müdahil olması, kafalarda soru işareti yarattı. Her defasında birbirlerine abi-kardeş olarak nitelendiren fakat, yan yana dahi gelmekten çekinen ikilinin, ortak karar alarak, seçimlerde mavi liste için destek istemeleri, ortakların tepkisini çekti. 

"BİZİM SİYASETLE İŞİMİZ YOK" 

Kooperatif ortakları, siyasilerin seçime müdahil olmasının çok yanlış olduğunu belirtirken, Alıcık ve Özcan'ı eleştirdi. Seçimlerde kooperatif üyelerini etkilemek için Alıcık ve Özcan'ın saha çalışması yaptıklarını gözlemleyen kooperatif ortakları, şunları söyledi:"Nazilli'de iki önemli siyasetçinin bizim seçimlerimize karışması normal bir durum değil. Açıktan dükkan ziyaretleriyle mavi liste için destek isteniyor. Bu seçimler, hak ile adalet ile kazanılır. Bizim kooperatif üyesi arkadaşlarımız bunun en iyi bilincinde. Bu işin arkasında başka bir durum var, birbirlerinin arkasından konuşurlar ama seçimde aynı kişiye alenen destek verirler. Bu durumu anlamış değiliz, siyasilerimiz kendi işlerini yürütsün, hizmet yapsın, yol yapsın, yatırım getirsin. Bizim ailevi işlerimize karışmasın" 

TACETTİN PİRİNÇ KONUŞTU

Ayrıca, eski AK Parti ilçe başkanı Tacettin Pirinç de hakkında çıkan haberle ilgili açıklama yaptı. Pirinç, kendisinin hissesi dahi olmadığı bir yerdeki seçimde, taraf olmasının yanlış olduğunu söyledi. Sözlerinin çarpıtıldığını ifade eden Pirinç, "Ben Nuri Arslan'ı övmedim, diğer arkadaşları da neden aday oldular diye bir açıklama yapmadım. Benim bu seçime karışma gibi bir lüksüm yok" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum