Hanımlardan Nazilli çıkarması

Hanımlardan Nazilli çıkarması

Başkan Alıcık tarafından 2012 yılında başlatılan ‘Kentimizi Tanıyalım Tanıtalım Projesi’ tüm hızıyla devam ediyor.

İlçede yaşayan hanımların yoğun ilgi gösterdiği şehir gezilerine bu hafta Cumhuriyet Mahallesinde yaşayan kadınlar katıldı. Renkli anların yaşandığı gezide 7 araçlık konvoy oluştu.

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık tarafından hayata geçirilen ve 6 yıldır devam eden Kentimizi Tanıyalım Tanıtalım Projesi kapsamında gerçekleştirilen şehir gezilerine bu hafta Cumhuriyet Mahallesinde yaşayan kadınlar katıldı.

Cumhuriyet Mahallesi Muhtarlık binası önünde toplanan ve ilçe belediyesine ait otobüslerle mahallelerinden alınan kadınlar, ilçede yapılan yollar, parklar, camiler, cem evi, yenileme çalışmaları, sosyal tesisler, spor alanları, muhtarlıklar, çocuk eğitim parkları, Alzheimer merkezi, huzurevi,  kadın dayanışma evi, hangarlar ve daha onlarca projeyi yerinde görme fırsatı yakaladı.

Başkan Alıcık’a teşekkürlerini ileten Cumhuriyet Mahallesi hanımları, “Bugün gönlümüzce bir gün geçirdik. Doyasıya eğlendik. İlçemizi karış karış gezdik. Yeni yapılan projeleri gördük. Başkanımızdan Allah razı olsun. Sayesinde hem güzel Nazillimizi gezdik, hem de belediyemizin hizmetlerini görmüş olduk” dedi.
Mahalle gezilerinin devam edeceğini belirten Başkan Alıcık, “Bugün Cumhuriyet Mahallemizdeki hanımlarımız ilçemizi gezdi. Katılımın bu denli yoğun olması bizi mutlu ediyor. Tüm hanımlarımıza teşekkür ediyorum. Onlar bizim başımızın tacı. Sosyal belediyecilik bizim olmazsa olmazımız. Bu nedenle Kentimizi Tanıyalım Tanıtalım Projesi’ni çok önemsiyorum” sözlerini kaydetti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum