Hasanlı Göleti’nde Çalışmalar Tüm Hızıyla Sürüyor

Hasanlı Göleti’nde Çalışmalar Tüm Hızıyla Sürüyor

Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan ile AK Parti Kastamonu Milletvekili Hakkı Köylü, Taşköprü ilçesinde 50 yıllık kaliteli içme suyu ihtiyacını karşılayacak olan Hasanlı Göleti inşaatını ziyaret...

Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan ile AK Parti Kastamonu Milletvekili Hakkı Köylü, Taşköprü ilçesinde 50 yıllık kaliteli içme suyu ihtiyacını karşılayacak olan Hasanlı Göleti inşaatını ziyaret ederek incelemelerde bulundular.

Geçtiğimiz yıl ihalesi yapıldıktan sonra müteahhit firmanın hızlı bir şekilde çalışmalara başladığı Hasanlı Göleti’ni ziyaret eden AK Parti Kastamonu Milletvekili Hakkı Köylü ve Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, müteahhit firma yetkililerinden çalışmalarla ilgili bilgi aldılar.

Çalışmaların beklenilenin üstünde bir hızla seyretmesinin sevindirici olduğunu belirten Hakkı Köylü, Taşköprü için büyük önem arz eden bu projenin kısa sürede tamamlanıp ilçe halkının kaliteli içme suyu kullanımını sağlamak için çalışmalarını yakından takip edeceklerini ifade etti.

Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan ise, ilçenin 50 yıllık doğal kaynaklı olarak içme suyu ihtiyacını karşılayacak olan Hasanlı Göleti’nin ilçe için büyük önem arz ettiğini belirterek inşaat çalışmalarının hızlı bir şekilde devam etmesinin sevindirici olduğunu ve 100 metrelik tahliye tünellerinin tamamlandığını söyledi.

Hasanlı Göleti’nin bu hızla devam ettiği takdirde 2016 yılının ortasında su tutmaya başlayacağını ve akabinde kısa sürede tamamlanacağını belirterek, belediye olarak ta Hasanlı Göleti’nin tamamlanmasının ardından ilçenin içme suyu şebekesini de yenileyeceklerinin müjdesi verdi.

Arslan, son olarak Hasanlı Göleti’nin yatırım programına alınmasında büyük pay sahibi olan AK Parti Kastamonu Milletvekili Hakkı Köylü ve Mustafa Gökhan Gülşen ile AK Parti il ve ilçe teşkilatlarına ilçe halkı adına teşekkür etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.