Hasköy Muhtarı Çerçioğlu'na isyan etti!

Hasköy Muhtarı Çerçioğlu'na isyan etti!

Hasköy Muhtarı Hüseyin Danacı, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na yazdığı mesajda , “Bırakın gıda yardımını, kömür yardımını da şu köyün su sorununa tamamen bir çözüm bulalım."dedi.

HAVADİS Gazetesi’nin gündeme taşıdığı Hasköy’deki su sıkıntısı haberi, kamuoyunda büyük yankı uyandırdı. Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne öfke kusan vatandaşlar, sosyal medya hesaplarından yazdıkları mesajlarla, su sıkıntısının bir an önce çözüme kavuşturulmasını istedi. Mahalle Muhtarı Hüseyin Danacı’da 14 Ağustos’ta Özlem Çerçioğlu’nun telefonuna mesaj atarak sıkıntısını dile getirdiğini söyledi. Hasköy olarak bunları hak etmediklerini söyleyen muhtar Danacı, sitem dolu yazısını sosyal medya hesabından paylaştı.  

İŞTE O PAYLAŞIM


Hasköy Mahalle Muhtarı Hüseyin Danacı; 
Hasköy halkına,
 Benim su konusuyla ilgili gerekli çalışmalarımız sonucunda sıkıntının hala çözülememesi bir gerçektir. 14.08.2017 tarihinde Büyükşehir Belediye Başkanı sayın Özlem Çerçioğlu’na özelden yazdığım mesaj, ben gerçekleri dile getirdim. Ben gerek suyla gerek başka konularda gerekeni yapıyorum. Büyükşehir Belediyesi gerekli çalışmaları yapıyor. Sondaj kazım, membaların yenilenemsi çalışmalarımızı talebinde bulundum şu anda çalışmalar devam etmekte. Yapılan hhhizmetleri göz ardı edemeyiz. Ama benim vatandaşım çeşmesini açınca suyunun akmasını istemesi de en doğal hakkıdır. Burada ezikliği önce halk sonra ben yaşıyorum. Ne Hasköy halkı bunları yaşamaya nede muhtar olarak ben ve aza arkadaşlarım bu ezikliği çekmeye hak etmiyoruz. Başta Sayın Özlem Çerçioğlu ve Büyükşehir Belediyesi yetkilileri olmak üzere bütün kamuoyuna duyurulur.”

ÖZLEM ÇERÇİOĞLU’NA ATTIĞI MESAJ

whatsapp-image-2017-08-17-at-14.28.19.jpeg

HAVADİS HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.