Hastasına küfürler eden o “profesör” hakkında hukuki süreç başlatıldı

Hastasına küfürler eden o “profesör” hakkında hukuki süreç başlatıldı

Adnan Menderes Üniversitesi Algoloji Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Osman Nuri Aydın'ın, hastanede tedavisine devam edilen bir hastayla olan küfürlü konuşmaları gündeme bomba gibi düştü.

HAVADİS HABER-Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi'nde Prof. Dr. Osman Nuri Aydın ile ameliyatı gerçekleştirilen hasta arasında ameliyat polemiği yaşandı. Ameliyatı gerçekleştiren uzman doktorla, ameliyat olan hastayı ziyaret eden Prof. Aydın, "Ameliyatı benim yapmam şart mı? Ameliyatı benim uzmanım yaptı, kendisi ağrı uzmanıdır. Ameliyatım yapılmadı diye suçlama lütfen! Kı*ndan göremediğine göre ameliyatı yapanı? Yapılmadı diye suçlama. Siz nasıl bir şeysiniz! " ifadelerini kullandı. 

O anları cep telefonu kamerasıyla kaydeden hasta yakını kişinin "Siz hastayla  bu şekilde nasıl konuşuyorsunuz" sorusuna küfürlü sözlerle cevap veren Prof. Aydın, "Susun, terbiyesizler. Taburcu edin gönderin bu terbiyesizleri? Nereden geldi bunlar? Yeter ya iki gündür anamızı ...! Hastayla istediğim gibi konuşurum ben" dedi.

Aydın'ın bu agresif ve haddi aşan görüntülerine yönelik açıklama Adnan Menderes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr.  Osman Selçuk Aldemir'den geldi. Rektör Aldemir, yaptığı açıklamada Prof. Aydın hakkında ivedilikle hukuki sürecin başlatıldığını duyurdu. Açıklamada  şu ifadelere yer verildi:

"Sosyal medyada yer alan görüntüler  kamuoyu vicdanında olduğu gibi bizleri de derinden üzmüştür. İlgili kişi hakkında ivedilikle hukuki süreç başlatılmıştır. Kamuoyuna duyurulur.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum