Havadis Yazdı Başkan Ödüllendirdi!

Havadis Yazdı Başkan Ödüllendirdi!

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Nazilli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı 3 işçiyi makamında ağırlayıp özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, geçtiğimiz günlerde Cumhuriyet Mahallesi Ticaret Lisesi önünde yaşlı bir kadının yere düştüğünü fark edip yardımına koşan 3 temizlik işçisini makamında ağırladı. 

94ad366a-465b-4af2-8493-13c4cee62f8a.jpg
İşçilere tek tek teşekkür eden Başkan Özcan; “Her zaman görmek istediğimiz, yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel örneklerinden birini kardeşlerim gösterdi. Yapmış olduğunuz bu çalışma ile inşallah diğer arkadaşlarımıza da örnek olursunuz. Hem işlerinizi iyi yaptığını gibi hem de vatandaşlarımızla ilgilenmeniz bizi oldukça memnun etmiştir. Sağ olun, var olun” ifadelerini kullandı.

f71285e7-5a03-434a-90d8-b582ca000832.jpg
Başkan Özcan Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı Muammer Küçüktaş, Akif Baldır ve İskender Çanak ‘a üzerinde ‘Nazillimiz genelinde çalışmakta iken gerçekleştirdiğiniz örnek davranışlarınızdan ve özverili çalışmalarınızdan dolayı teşekkür eder, sosyal yardımlaşma ve dayanışmaya her zamankinden daha çok ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde toplumumuzun gülen yüzü olduğunuz için sonsuz sevgi ve saygılarımı sunarım’ yazılı bir teşekkür yazısı verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum