Haydar Baş’tan Muhalefete: “Niçin Bu Zamana Kadar Vermediniz”

Haydar Baş’tan Muhalefete: “Niçin Bu Zamana Kadar Vermediniz”

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Haydar Baş, CHP, MHP ve HDP’yi asgari ücret zammı konusunda eleştirerek, “Siz daha önce meclisteydiniz. Madem bu veriliyordu da niçin bugüne kadar vermedin...

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Haydar Baş, CHP, MHP ve HDP’yi asgari ücret zammı konusunda eleştirerek, “Siz daha önce meclisteydiniz. Madem bu veriliyordu da niçin bugüne kadar vermediniz. Kimi kandıracaksınız. Siz bunu yapamazsınız. Sizin sisteminiz kapitalizmdir, batıldır. Ben onu ayaklarımın altına aldım” diye konuştu.

BTP Genel Başkanı Haydar Baş, Bursa’da partisinin milletvekili aday tanıtım toplantısına katıldı. Salonu dolduran partililere seslenen Baş, “Biz asgari ücreti 5 bin lira yapacağız dedik. Ondan sonra birde baktım ki CHP coştu, ‘Ben de bin 500 lira yapacağım’, ardından HDP, ‘Bende bin 800 lira yapacağım’, birkaç gün önce de MHP, ‘Bin 400 lira yapacağım’ dedi. Bu yoğurdun bolluğu nerede? Siz daha önce meclisteydiniz. Madem bu veriliyordu da niçin bugüne kadar vermediniz. Kimi kandıracaksınız. Siz bunu yapamazsınız. Sizin sisteminiz kapitalizmdir, batıldır. Ben onu ayaklarımın altına aldım. Onu Moskova’da biz tarihe mal ettik” dedi.

2013 yılında tezi Moskova’da takdim ettik. Herkes bizi takip etti. Toplantı bitiyor. Putin bana ‘Bu sistemi çok beğendim. Bunu kanunlaştırıp uygulayacağım’ diye haber gönderdi. 27 Şubat 2013 tarihinden itibaren bu sistem Rusya’da uygulanıyor. Benim mecliste konuşmamla Rusya’da kapitalizm tarihe gömüldü. Dünyada bu işi bilen tek adam benim. Kibir yapmıyorum, zaten onu asla sevmem. İddiası varsa hodri meydan” şeklinde konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.