Hayırsever İş Adamına Fahri Hemşehrilik Beratı

Hayırsever İş Adamına Fahri Hemşehrilik Beratı

Belediye Başkanı Fahri Yıldız, alınan meclis kararı ile fahri hemşehri olarak belirlenen iş adamı Selçuk Ertürk’e Ülke ve İlçe Milli Eğitimine sağladığı katkılar nedeniyle "Fahri hemşehrilik beratı" v...

Belediye Başkanı Fahri Yıldız, alınan meclis kararı ile fahri hemşehri olarak belirlenen iş adamı Selçuk Ertürk’e Ülke ve İlçe Milli Eğitimine sağladığı katkılar nedeniyle "Fahri hemşehrilik beratı" verdi.

Geçtiğimiz aylarda Ürgüp Kaymakamı Alper Balcı’nın girişimleri ile başlayan çalışmalar neticesinde Ardahan Posoflu İş Adamı Selçuk Ertürk’ün bir okul yaptırma isteğine karşılık Kavaklıönü mahallesinin nüfus yoğunluğu ve mevcut kapasitenin yetersiz olması sebebiyle okul binasına ek olarak okul bahçesinde 2750 metre karelik bir arsanın üzerine 12 derslikli okulun yapımına karar verilerek protokol imzalanmıştı. Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız ise Ardahan Posoflu iş adamı Selçuk Ertürk’e Fahri Hemşehrilik beratı verme kararı almıştı.

Ürgüp Kaymakamı Alper Balcı Ürgüp ilçesine okul yaptıran hayırsever Selçuk Ertürk, Veli Halıcı ve Merter Platformu üyeleri ile beraber Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız’ı ziyaret etti.

Ziyaretlerinin sonrasında Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, iş adamı Selçuk Ertürk’e Fahri Hemşehrilik beratını takdim etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.