HDP Milletvekili Adayı Ferhat Encü Cizre’de Gazetecileri Ziyaret Etti

HDP Milletvekili Adayı Ferhat Encü Cizre’de Gazetecileri Ziyaret Etti

Halkların Demokratik Partisi Şırnak Milletvekili adayı Ferhat Encü, bazı yerel ve ulusal basın bürolarına nezaket ziyaretinde bulundu.HDP’nin seçim çalışmalarını hızlandırdığı Cizre’de, milletvekili a...

Halkların Demokratik Partisi Şırnak Milletvekili adayı Ferhat Encü, bazı yerel ve ulusal basın bürolarına nezaket ziyaretinde bulundu.

HDP’nin seçim çalışmalarını hızlandırdığı Cizre’de, milletvekili adayı Ferhat Encü, beraberinde Cizre Belediye Eşbaşkanı Kadir Kunur, HDP İlçe Eşbaşkanı Mesut Nart, DBP İlçe Başkanı Ali Akdeniz, DBP İl Genel Meclis üyesi Hamdullah Memduhoğlu’ndan oluşan bir heyet ile ilçede faaliyet gösteren yerel ve ulusal basın kuruluşlarını ziyaret etti.

Gazetecileri bürolarında ziyaret eden Encü, halkla birlikte bir yönetim anlayışıyla hareket edeceklerini belirterek, "Seçimden sonra göreve geldiğimizde bizler halkımızı ve partimizi esas alacağız. Halkımızla, sivil toplum örgütlerimizle sürekli diyalog halinde olacağız ve birlikte hareket edeceğiz. Halkımız için yapılması gereken en iyi hizmetleri yapmak ve onların sesini tüm Türkiye ve Dünyaya iletmek için bu yola girdik. Umarım hep birlikte güzel günler de özgür bir yaşamı inşa edeceğiz" dedi.

Gazeteciler ise milletvekili adayı Ferhat Encü ve beraberindekilere yapmış oldukları ziyaretten dolayı teşekkür etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.