Hedefleri Türkiye Şampiyonluğu

Hedefleri Türkiye Şampiyonluğu

Aydın Şampiyonu Kuşadası Nermin-Metin Akar Ortaokulu halkoyunları ekibi, Burdur’da yapılan Türkiye Şampiyonası bölge elemelerini de kazanarak, bir üst tura yükseldi.

Başarılı folklorcular, bu sonuçla Burdur’da yapılacak Türkiye Şampiyonası’nda hem Aydın ilini hem de Ege Bölgesi’ni temsil etme hakkı kazandı. Kuşadası Elifname Dans ve Sanat Merkezi’nde ders alarak, Aydın Şampiyonasına hazırlanan Nermin-Metin Akar ortaokulu halkoyunları ekibi, Aydın ili elemelerinde büyük başarı elde ederek, şampiyon olmuştu. Bu sonuçla, Aydın ilini Türkiye Şampiyonası’nda temsil etme hakkı kazanan ortaokullu folklorcular, Burdur’da yapılan Türkiye Şampiyonası bölge elemelerini de başarıyla geçerek, 23 Mayıs tarihinde Sivas’ta yapılacak Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazandılar.

- KAYMAKAM MUAMMER AKSOY’U ZİYARET ETTİLER

Bu arada, büyük bir başarıya imza atarak önce Aydın sonra da bölge şampiyonu olarak Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazanan Kuşadası Nermin-Metin Akar Ortaokulu halk oyunları ekibi, Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy’u makamında ziyaret etti. Kaymakam Aksoy’a yapılan ziyaret sırasında başarılı öğrencilere, Kuşadası Milli Eğitim Müdürü Ömer Faruk Türkkan, Okul Müdürü Şebnem Yatağan ve Okul Müdür Yardımcısı H.Alper Kumru ile Elif Name Dans ve Sanat Okulu Kurucusu Melih Taşer eşlik etti. Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy, başarılı öğrencileri tebrik ederek, Türkiye Şampiyonası’nda başarılar diledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.