Hem bayramlaştılar, hem aday tanıttılar

Hem bayramlaştılar, hem aday tanıttılar

Kurban Bayramı dolayısıyla İncirliova’da bir araya gelen AK Partililer, hem bayramlaştı hem de adaylarını tanıdı.

AK Parti Aydın İl Teşkilatı’nın düzenlediği bayram programı İncirliova’da devam etti. 1 Kasım’da yapılacak Genel Seçimler öncesi bayramlaşma töreninde AK Parti’nin Aydın milletvekili adayları tek tek tanıtıldı. İncirliova Bağ-Kur Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen bayramlaşmaya, AK Parti Aydın Milletvekili ve Milletvekili Adayı Abdurrahman Öz, AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) üyesi ve Aydın Milletvekili Adayı Mehmet Erdem ile AK Parti’nin diğer Aydın milletvekili adayları Mustafa Savaş, Ersin Esenlik, Hilmi Yıldırım, Hakan Çağlar Erürker AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, İncirliova İlçe Başkanı Kazım Günaydın ve partililer katıldı. AK Partili başkanlar ve milletvekili adayları konuşmasında birlik mesajları verirken, terör saldırılarında hayatını kaybeden güvenlik güçlerine ve hac vazifesini yerine getirirken hayatını kaybeden Müslümanlara da rahmet diledi.

 

“1 KASIM, ÖLÜM-KALIM SAVAŞIDIR”

AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, 1 Kasım’da yapılacak Milletvekili Genel Seçimlerinin Türkiye adına ölüm kalım savaşı olduğunu belirterek, “1 Kasım Seçimleri Türkiye’nin ölüm kalım savaşıdır. 7 Haziran’da 18 milyondan fazla oy almamıza rağmen seçim sistemindeki azizlikten dolayı tek başına hükümet kurma çoğunluğunu elde edemedik” dedi.

“VATANSIZLIĞIN NE OLDUĞUNU EN İYİ SURİYELİLER BİLİR”

AK Parti Aydın 1. Sıra Milletvekili adayı Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Erdem, İncirliova’nın kendisi için ana ocağı olduğunu, bu nedenle ayrı bir öneme sahip olduğunu söyledi. Konuşmasının başında İncirliova’da ilçe başkanı olarak görev yapan isimleri sayan Erdem, eski başkanlara da teşekkür ederek şöyle konuştu:

“Vatan toprağında mücadele etmek kolay değil. Vatansızlığın ne olduğunu en iyi Suriyeliler biliyor. O deniz kıyısına bedeni vuran küçük çocuğu gördük. Onlarında vebali bizim omuzlarımızda. Osmanlı’yı parçalayan unsur ırkçılıktır. Irkçılık şeytandandır. Irkçılığı biz ayağımızın altına alıyoruz. Ama bunun yanında devlet yönetiyoruz. Bana devlet yönetmeyi bilen adam konuşsun. 5 tane çocuğu yönetemeyen adam kahve köşesinde bize ahkam kesiyor. Biz milli birlik ve kardeşlik diyerek beyaz güvercin uçurduk. Baktık adamlar güvercinlerimize kurşun sıkıyor. Biz de şahin gibi bindik tepelerine.'

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.