Hemşireler Gününde Şampiyon Olup Çifte Sevinç Yaşadılar

Hemşireler Gününde Şampiyon Olup Çifte Sevinç Yaşadılar

Manisa’nın Selendi ilçesinde Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürlüğü tarafından organize edilen Liseler arası Genç kız ve Genç Erkekler şampiyonu belli oldu....

Manisa’nın Selendi ilçesinde Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürlüğü tarafından organize edilen Liseler arası Genç kız ve Genç Erkekler şampiyonu belli oldu. Sağlık Meslek Lisesi Hemşirelik Bölümü Okuyan Okulun kız takımı Hemşireler gününde şampiyon olup iki kutlama birden yaptı.

Bir hafta boyunca Selendi Kapalı Spor salonundan devam eden müsabakalarda genç kızlar ve genç erkelerde 5 takım katıldı. Büyük heyecana sahne olan maçlar sonunda genç kızlarda Yiğit Kaya’nın hakemliğini yaptığı final maçında Mesleki ve Teknik Anadolu (Sağlık Meslek) Lisesi kız voleybol takımı rakibi Mehmet Akif Ersoy Anadolu lisesini 1-0 geriye düşmesine rağmen Yasemin’in etkili oyunu ile 3-1 yenerek şampiyon oldu. Final maçını Hemşireler Günü’nde oynayan ve şampiyon olan kızların çifte sevinci görülmeye değerdi. Turnuvanın 3’üncüsü ise Anadolu İmam hatip Lisesi oldu.

Erkelerde ise final maçında Anadolu Lisesi Voleybol takımı rakibi Anadolu İmam Hatip Lisesi takımını 3-1 yenerek şampiyon oldu. Berkay’ın smaçlarının damga vurduğu maçın hakemliğini Güney Bulut yaptı. Erkelerde turnuvanın 3’üncü Mehmet Akif Ersoy Lisesi oldu. Taraftarların yoğun ilgi gösterdiği turnuva sonunda Şampiyon olan takımlara kupa ve madalyaları Gençlik Hizmetleri İlçe Spor Müdürü Adnan Kılıç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kazım Tokkaş ve Okul müdürleri tarafından verildi.

Turnuvanın kızlarda en iyi oyuncusu Mesleki ve Teknik Anadolu (Sağlık Meslek) Lisesi kız voleybol takım kaptanı Yasemin olurken, erkeklerde ise Anadolu Lisesi Takım Kaptanı Berkay oldu. Turnuvanın en iyi oyuncularına kupalarını Selendi Belediye Spor Kulübü Başkanı Ahmet Ertuğrul tarafından takdim edildi.

Turnuva ile ilgili konuşan Gençlik Hizmetleri ilçe Spor Müdür Adnan Kılıç turnuvaya katılan tüm takımları tebrik ederek, "Kazasız belasız final maçları ile turnuvamızı tamamladık emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.