Her Şey Bir Yaşındaki Poyraz İçin

Her Şey Bir Yaşındaki Poyraz İçin

Genetik bir kas hastalığı nedeniyle yatağa ve makinelere bağlı yaşam mücadelesi veren 1 yaşındaki Poyraz bebeği bir an olsun yalnız bırakmayan annesi Tuğba Yücer, yılın annesi seçildi.İzmir’de, Annele...

Genetik bir kas hastalığı nedeniyle yatağa ve makinelere bağlı yaşam mücadelesi veren 1 yaşındaki Poyraz bebeği bir an olsun yalnız bırakmayan annesi Tuğba Yücer, yılın annesi seçildi.

İzmir’de, Anneler Günü çeşitli etkinliklerle kutlanırken, Karşıyaka’da bu yıl ilk kez Yılın Annesi uygulaması başlatıldı. Zorlu yaşam koşullarında her türlü engele göğüs geren annelere moral vermek adına başlatılan ödülün ilk sahibi; genetik bir kas hastalığı nedeniyle yatağa bağlı yaşamını sürdüren 1 yaşındaki Poyraz’ın annesi Tuğba Yücer oldu.

Omuriliğinde yer alan ve kasların hareketinden sorumlu olan hücrelerin görevlerini yerine getiremediği için tek başına nefes alamayan Poyraz’ı bir an bile yalnız bırakmayan, gece gündüz başından ayrılmayarak minik oğlunun yaşam mücadelesine ortak olan anne Yücer için düzenlenen Yılın Annesi ödül töreninde duygu dolu anlar yaşandı. Hazırlanan kısa film gösteriminin ardından Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, anne Yücer’e, Poyraz’ın yaşama tutunması için gösterdiği çabalardan dolayı plaket takdim etti.

“YANINIZDAYIZ”

Başkan Akpınar, her annenin özel olduğunu belirterek "her anne evlatları için özveriyle, sevgi ile mücadele eder. Tuğba’nın mücadelesi ise bambaşka. Minik Poyraz’ın yaşam savaşında biz de Karşıyaka Belediyesi olarak her anlamda yanında olacağız ve hem evladımıza hem aileye sahip çıkacağız” dedi.

“OĞLUMUZ İÇİN YAŞIYORUZ”

Anne Tuğba Yücer de, “Biz, oğlumuz için yaşıyoruz ve onun yüzünün gülmesi için mücadele ediyoruz. Bu süreçte yanımızda olan belediye başkanımıza ve ekip arkadaşlarına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.