Herkese var Naz-Naz'a yok !

Herkese var Naz-Naz'a yok !

Son günlerde çıkan haberler sonrası Nazilli-Aydın arası tartışmanın boyutu büyürken, konuya farklı bir bakış açısı olarak futbolu eklemek istedim.

Bilindiği üzere Aydın ilinin profesyonel futbol liglerinde 2 takımı var. Bunun birisi Nazilli Belediyespor, diğeri de Aydınspor 1923 spor kulübü. Buraya kadar her şey normal. Yazımı 2 profesyonel kulübü olan Aydın'da Büyükşehir'in çifte standartını gözler önüne sermek adına kaleme aldım. Aydınspor 1923 spor kulübüne, Sökespor'a ve Kuşadasıspor'a yardım yapan ama Nazilli Belediyespor'a bir kuruşu nasip olmayan Büyükşehir Belediyesi'nin bu çifte standartına acaba nası bir kulp bulacaklar çok merak ediyorum.

İşlerine gelince Aydın'ın her yerinde eşit davranmaya çalışıyoruz, Aydın'ın her yerine yatırım yapıyoruz diyenler konu Nazilli ve Nazilli Belediyespor olunca nasıl 3 maymunu oynadığı herkesce aşikardır.

Kaldı ki yıllardan beridir gelen çekişmenin sonlanması adına hiç bir adım atmayan bilirkişiler yaptıkları ayrımlar göz önündeyken olayları medya yoluyla farklı yansıtarak algı operasyonunu başarılı bir şekilde sürdürmektedir. Bilinmedir ki Aydın ilinin profesyonel futbol liglerinde iki takımı vardır. Büyükşehir Belediyesine sormak lazım.

Aydınspor 1923'e, Sökespor'a ve Kuşadasıspor'a giden yardımlar neden sizinle aynı partiden olmayan bir ilçenin takımına gitmemektedir ?

Aydınspor 1923, Sökespor ve Kuşadasıspor Büyükşehir'in desteği olmasa neler yapabilir ?

Nazilli'deki 2 dönemdir devam eden seçim mağlubiyetlerini bu tarz ayrımlardan yararlanarak mı gidermek istiyorsunuz ?

Nazilli Belediyespor üvey evlat mıdır ?

İşlerine gelince iki şehir takımının barış sağlaması gerektiğini söyleyenler, Nazilli Belediyespor Esat Ergüler Spor Tesislerinin sularını bile kesmediler mi ? Ama doğru Büyükşehir sporda bile ayrım yapmaz ! Hiç yapar mı ?

Ne Nazilliymiş be arkadaş. Her alanda bu kadar kaderine bırakılan bir şehir yeri geldiğinde öyle bir sert cevap verecek ki herkes görecektir. Ben artık Nazilli halkının bu yapılan ayrımları tüm çıplaklığıyla görmesini istiyorum.

Biz Nazilli Belediyesporlular olarak yapılanların hepsinin farkındayız. Kimsenin şüphesi olmasın. Son olarak 50. yılımız öncesi kavgaları, kırgınlıkları bir kenara bırakıp kenetlenip Nazilli Belediyesporumuzu her şeye, herkese karşı karşılıksızca destekleyelim.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum