Herşeyi Nazilli’ye gelebilmek için yaptılar

Herşeyi Nazilli’ye gelebilmek için yaptılar

Nazilli’deki geleneksel Nevruz kutlamalarına katılabilmek için ülkelerinde konser verip para toplayan Kırgız Halk Dansları ekibi, Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ı makamında ziyaret ederek yöresel ürünler takdim etti.

Kırgız Halk Dansları ekibinin Nazilli aşkı, Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ı şaşkına çevirdi. Nazilli’de her yıl geleneksel olarak düzenlenen Nevruz kutlamalarına katılmak isteyen Kırgız ekip, yeterli parayı bulamayınca çareyi ülkelerinde konser vermekte buldu. Kırgızistan’ın birçok yerine konserler veren ekip, yeterli parayı toplayınca soluğu Nazilli’de aldı. 16 kişilik Kırgız Halk Dansları ekibinin Nazilli’ye gelebilmek için ortaya koyduğu mücadeleden haberdar olan Belediye Başkanı Haluk Alıcık, kendilerini makamında ağırladı. Oldukça sıcak ve samimi geçen buluşmada Kırgızistan’dan gelen misafirler, Alıcık’a ülkelerinin yöresel ürünlerini hediye etti.

Bu jest karşısında duygulanan Alıcık, Nazilli aşığı Kırgız ekibe teşekkür etti. Nazilli’ye gelmeden önceki gece heyecandan uyuyamadıklarını söyleyen grup sözcüsü, “Günlerdir Nazilli’ye gelmek için hazırlık yapıyoruz. 120 bin kişilik bir sosyal medya hesabımız var. İnsanlara Nazilli’ye geleceğimizi söylediğimizde çok iyi tepkiler aldık” dedi.

Başkan Alıcık ise, ziyaretlerinden dolayı Kırgız gruba teşekkür ederek, “Kapımız her zaman sizlere açık. Herhangi bir ihtiyacınızda bizleri arayabilir, ülkemize her zaman gelebilirsiniz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.