Hikmet Saatçi, CHP Didim Teşkilatını Ziyaret Etti

Hikmet Saatçi, CHP Didim Teşkilatını Ziyaret Etti

Cumhuriyet Halk Partisi Aydın İl Başkanlığı’na seçilen Hikmet Saatçi ve yönetim kurulu üyeleri İlçe teşkilatlarını ziyaretleri kapsamında CHP Didim İlçe Başkanlığını ziyaret etti.

Ziyarette konuşan İl Başkanı Saatçi 2015 Genel seçimleri için Kasım’ın ikinci haftasında sahaya ineceklerini söyledi. CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçi ve yönetim kurulu üyeleri CHP Didim İlçe Örgütünü ziyaret etti. İl Başkanı Saatçi ve beraberindekileri CHP Didim İlçe Başkanı Gökmen Karataş, Belediye Başkan Vekili Hatice Gençay ile İlçe yöneticileri ile partililer karşıladı. Yaklaşık 1 saatlik gecikmenin yaşandığı ziyarette ilk olarak CHP Didim İlçe Başkanı Gökmen Karataş partililere seslendi.

“BİZLER VERDİĞİMİZ SÖZLERİN ARKASINDA DURDUK”

Karataş konuşmasında İl başkanı ve yönetim kurulunu kutlayarak görevinde başarılar dilerken “Bundan sonraki görevinde başarılı olacağına in acımız sonsuz. Aydın’da CHP büyük bir aile ve camia; Aydın’ın tartışmasız birinci partisi ve bu birinci parti olma olgusunu ben inanıyorum ki 2015 seçimlerinde yüzde 50’in üzerinde oy alarak iddiasını ortaya koyacaktır. Bizler CHP’liler olarak önümüzdeki dönemde geçmişte partimiz bize ne görev verdiyse yaptıysak, bugün ne görev veriyor yapıyorsak ve bize önümüzdeki dönem ne görev verirse CHP’yi iktidarı taşımak için ne gerekiyorsa yapacağımıza söz veriyoruz. Biz geçmişte partimiz için verdiğimiz bütün çalışmalarda bütün verdiğimiz sözlerin arkasında durduk bugünde duruyoruz Yarında duracağız. Bizim örgüt olarak buna inancımız sonsuz bu anlamda Sayın İl başkanımıza hoş geldin diyorum ve kendisini kutluyorum.” dedi.

“AHMET-MEHMET ÖNEMLİ DEĞİL ÖN SEÇİMLE ÜYELERİMİZ BELİRLEYECEK”

CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçi ise “Geçmiş günde yaptığımız İl kongresi sürecini tamamlamış bulunuyoruz. Dün Aydın’ın doğu yakasında İlçeleri gittik ve Batı’daki ilçelerini teşekkür ziyareti yapıyoruz. Artık kongre süreci yok. Artık bundan sonraki hedefimiz Genel seçimleri; 2015 milletvekili seçimleri olarak belirlendi ama biz 2015 seçimlerini milletvekili seçimi olarak görmüyorum, Türkiye’nin bölünüp bölünmeme hesabının yapıldığını görüyorum. İki gün önce kutladığımız Cumhuriyet Bayramını eğer biraz daha geride durursak kutlamayacağımız hale geleceğimizi inanıyoruz. Çünkü karşımızdaki iktidar 2023’ü Cumhuriyetle hesaplaşma tarihi olarak belirledi. Bugün ülkeye baktığımızda tüm kaleler iktidar tarafından zap edilme hesapları içerisinde; her tarafı zap etse bile tek edemeyeceği yer CHP’dir, edilemez de; çünkü CHP’nin gönüllüleri ve üyeleriyle en alttan en baştaki Genel Başkanına kadar bu mücadeleyi vereceğine eminiz. Eğer bu mücadeleyi vermez isek 2023‘teki Cumhuriyeti devirme planlarını başarabilirlerse bizlere yaşam hakkı tanınmayacağını biliyoruz. Bırakın bizleri çocuklarımızın torunlarımızın yaşam hakları olmayacak. Bunun için bu seçim çok önemli; bu seçimde Ahmet olmuş Mehmet olmuş hesabında değilim, nasıl olsa bizim üyelerimiz ön seçimde onun belirlemesini yapacaktır. Biz ülkemizin birliği ve bütünlüğü için burada tüm üyeleriyle beraber bu seçimin mücadelesini vermek zorundayız“ dedi.

“KASIM’IN İKİNCİ HAFTASINDA SAHAYA İNİYORUZ”

Önümüzdeki günlerde tüm ilçe başkanlarımızla beraber, Kasım ayının ikinci haftasında sahaya, alanlara iniyoruz. İnmek zorundayız. Günümüz kalmadı. Nisan’da yada Haziran’da yapılacak seçimin parti içinde ön seçimle beraber Yıl başında başlayabileceğini hesap ediyoruz 1,5 -2 ay sonra. Kendi iç bünyemizdeki mücadeleyi bir an önce bitirip, dışarıya inmemiz lazım. Bunun için Kasım ikinci haftasında bir araya gelinip bir çalışma takvimiz hazırlanacak. Tüm ilçelerde bu çalışmalar devam edecek. Bu çalışmalarda İlçe Başkanlarımı, yönetimini, Belediye başkanlarını, meclis üyelerini ve sade üyelerine kadar herkesin bu uğurda mücadele etmesini bekliyorum. Buna inancım tamdır” diye konuştu.

Hikmet Saatçi, CHP Didim Teşkilatını Ziyaret Etti

Hikmet Saatçi, CHP Didim Teşkilatını Ziyaret Etti

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.