Hırsız güvenlik kameralarına yakalandı

Hırsız güvenlik kameralarına yakalandı

Efeler’deki bir cep telefonu bayisinden telefon çaldığı iddia edilen iki şüpheli, güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Olay, Kurtuluş Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı’ndaki bir cep telefonu operatörüne ait iş yerinde, cumartesi günü öğle saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre iş yerinde çalışanlar, masanın üzerine koydukları cep telefonunun yerinden alındığını fark etti.

Telefonun kaybolduğunu zanneden çalışanlar, güvenlik kameralarını izleyince gerçeği anladı. Hırsızlığın tespit edilmesi üzerine, polis ekiplerine bilgi verildi. Güvenlik kamerası görüntülerine göre, 2 şüpheli birlikte dükkana giriyor. Şüphelilerden biri kasiyerle konuşurken ikinci şüpheli, bir süre etrafı gözlüyor. Daha sonra masanın üstündeki cep telefonunu alıp cebine koyuyor. Daha sonra iki şüpheli birlikte iş yerinden ayrılıyor.

Hırsızlığı tespit eden iş yeri sahibi Volkan Aktemur, "Görüntülerde net bir şekilde telefonu çaldıkları görünüyor. Gerçekten bu cesaretlerinden dolayı arkadaşları tebrik ediyorum. Ne yazık ki bu mübarek ayda böyle bir girişimde bulundukları için kendilerini kınıyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.