Hırsız zanlısı iki kardeş yakalandı

Hırsız zanlısı iki kardeş yakalandı

Karacasu’da girdikleri bir evden hırsızlık yaparken yakalanan Denizlili iki kız kardeşten birinin 13 ayrı hırsızlık suçundan arandığı ortaya çıktı. Gözaltına alınan iki kardeş, çıkarıldıkları mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olay, Yaylalı Mahallesi, Mustafa Kemal Paşa Caddesi, 69 NO'lu evde saat 15.30 sıralarından meydana geldi. Edinilen bilgiye göre evlerin kapılarını zorladıkları öğrenilen Denizli doğumlu 36 yaşındaki Gülten B. ve 38 yaşındaki Güler B.'nin aynı mahallede girdikleri 3 katlı binanın birinci katından bin lira para ile bir adet dizüstü bilgisayar çaldı. Çelik kapılarını zorlamadan açıp giren iki kadın, polise verilen eşkal üzerine kısa sürede yakalandı.

ÇALDIKLARI ÜZERİNDEN ÇIKTI

Evlerin kapılarının zorlandığı ihbarını alan polis yaptığı çalışma neticesinde verilen eşkale uyan Gülten ve Güler B.’yi göz altına aldı. Gülten B’nin yapılan GBT sorgusunda 13 ayrı hırsızlık suçundan arandığı ortaya çıktı. Güler B’nin ise hırsızlıkla ilgili hakkında işlem yapıldığı tespit edildi. Girdikleri evden çaldıkları tespit edilen bir adet bilgisayar ve bin lira para ile yakalanan Gülten ve Güler, Adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkan iki kadın tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

KAYNAK: DENGE

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.