Hırsızlar peşini bırakmıyor

Hırsızlar peşini bırakmıyor

9. kez aynı hadiseyi yaşayan Suat Çiftçioğlu ''adalet yerini bulsun''

İncirliova Sanayi Sitesi’nde büfe işletmeciliği yapan Suat Çiftçioğlu’nun işyerine gece 3 hırsız girdi. Hırsızlar büfeden girerek yaklaşık 10 bin lira değerinde sigara çalarak kayıplara karıştı. Polis, olayla ilgili çevredeki güvenlik kameralarından yola çıkarak çalışma başlattı.

Olay, Çarşamba gecesi saat: 01.20 sıralarında İncirliova Cumhuriyet Mahallesi’nde Prof. Dr. Türkan Saylan Caddesi 166 numaralı Suat Çiftçioğlu’na (56) ait Sanayi Büfesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, plakası henüz belirlenemeyen bir otomobille Sanayi Büfesi çevresinde devriye atan kimliği belirlenemeyen 3 hırsız çevreden kimsenin geçmediği bir anı fırsat bilerek otomobili büfeden 50 metre uzaklıkta bir alana bıraktı. Otomobilden inen 2 kişi büfenin kapısını açamayınca demir testereyle önce pencerenin demir korkuluklarını kesti, ardından pencerenin camını kırarak pencereyi açtı. İşyerinin içerisine giren hırsızlar, büfenin kasasındaki bozuk paraları çaldıktan sonra sigaraları kucaklayarak pencereden kaçtı. Hırsızlar çaldıkları sigarının bir kısmını, pencereden çıkmak isterken işyerine düşürdü. Sigaralarla birlikte olay yerinden kaçan hırsızlar, işyeri sahibini yaklaşık 10 bin lira zarara uğrattı. İşyerini sabah açmaya gelen Çiftçioğlu, işyerine hırsız girdiğini anlayınca 155 Polis İmdat Hattı’na ihbarda bulundu. Olay yeri inceleme ekipleri de işyerinde delil toplama çalışması yaptı ve olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

“ADALET YERİNİ BULSUN”

İncirliova Sanayi Sitesi’nde 33 yıldır büfe işletmeciliği yapan Suat Çiftçioğlu, “Adalet yerini bulsun” diyerek işyerine daha önce de 7, 8 kez hırsızların girdiğini savundu. Yeni yıla girilecek olmasından dolayı Tekel’den yüklü miktarda da sigara aldığını bildiren Çiftçioğlu, “Hırsızların uğrattığı zararı karşılamam için sattığım sigaralardan 10 veya 20 kuruş kar etmem gerekiyor. Bu da 2 yılı bulur. Daha önce işyerime de 7, 8 kez hırsız girdi. Her defasında önlem alıyoruz ancak hırsızlar tekrar bir yolunu bularak işyerime giriyor. Zararımın karşılanmasını istiyorum. Adalet yerini bulsun” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.