Hisarcık Anadolu İmam Hatip Lisesine Beyaz Bayrak Ödülü

Hisarcık Anadolu İmam Hatip Lisesine Beyaz Bayrak Ödülü

Kütahya’nın Hisarcık ilçesi Anadolu İmam Hatip Lisesinin ‘Beyaz Bayrak’ almaya hak kazandığı bildirildi.Milli Eğitim Bakanlığı ile Sağlık Bakanlığının ortaklaşa yürüttüğü projede başarılı olan Anadolu...

Kütahya’nın Hisarcık ilçesi Anadolu İmam Hatip Lisesinin ‘Beyaz Bayrak’ almaya hak kazandığı bildirildi.

Milli Eğitim Bakanlığı ile Sağlık Bakanlığının ortaklaşa yürüttüğü projede başarılı olan Anadolu İmam Hatip Lisesi, alacağı Temiz Okul Sağlıklı Okul simgesi olan Beyaz Bayrağı okul önündeki direğe çekecek.

Okul Müdürü Ali Tekin, ”Hisarcık Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak, yeterli ve kaliteli eğitim almış sağlıklı nesiller yetiştirilerek toplum sağlığının korunması, geliştirilmesi ve yaşam kalitesinin yükseltilmesi amacıyla çocuklarımızın eğitildiği okullarımızın temizlik ve hijyen açısından belirli kriterler esas alınarak Milli Eğitim Bakanlığımız ve Sağlık Bakanlığı ile işbirliği içerisinde denetlenmesi, okul sağlığının iyileştirilmesi hususunda teşvik edilmesi ve bu konuda gayret gösteren okullarımızın “Beyaz Bayrak” ve “Sertifika” ile ödüllendirilmesi amacıyla yürütülen proje kapsamında okulumuz “ Beyaz Bayrak “ almaya hak kazanmıştır. Alacağımız bayrağı devamlı dalgalandırmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz” dedi.(MA-EFE)

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.