Hisarcıklıoğlu, 7 Önemli Yatırım İçin Aydın’a Geldi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı (TOBB) M. Rifat Hisarcıklıoğlu, oda ve borsalar tarafından gerçekleştirilen yedi önemli projenin tanıtımı, protokolü ve açılışı için Aydın’a geldi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı (TOBB) M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Aydın Ticaret Odası (AYTO), Aydın Sanayi Odası (AYSO) ve Aydın Ticaret Borsası (ATB) tarafından yürütülen projelerin tanıtım ve açılışlarını yapmak üzere Aydın’a geldi. AYSO tarafından yürütülen UMEM Projesi; AYTO’nun hazırladığı “AYTO Çağ Atlatıyor” AYTObil Proje Lansmanı, AYTO Atlasjet protokolü imza töreni ve TOBB Aydın Oda ve Borsaları Aydın Valiliği Meslek Lisesi protokolü ile ATB Bilim ve Sanat Merkezi, Köşk Gıda Kontrol Laboratuarı açılışı ve Otistik Çocuklar Özel Eğitim Merkezi protokol törenlerine katılacak olan TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Vali Erol Ayyıldız ve Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu ziyaret etti. Hisarcıklıooğlu'na ziyareti sırasında AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet erdem, AYTO Başkanı Hakan Ülken, ATB Başkanı Adnan Bosnalı ve AYSO Başkanı Mehmet Yunus Şahin eşlik etti. Aydın’a önemli yatırımlara imza atmak için gelen Hisarcıklıoğlu’na teşekkür eden Vali Erol Ayyıldız, “Bu önemli projelerin ilimize kazandırılmasına vesile olan Sayın Hisarcıklıoğlu ile oda ve borsalarımızın başkanlarına çok teşekkür ediyorum. Daha önce görev yaptığım yerlerde de TOBB ve Sayın Hisarcıklıoğlu ile hayırlı işlere vesile olmuştuk. İnşallah Aydın’da da güzel hizmetlere birlikte imza atacağımıza inanıyorum” dedi. Ziyareti için Hisarcıklıoğlu’na teşekkür eden Başkan Çerçioğlu da, “TOBB olarak Aydın’ın menfaatleri doğrultusunda önemli projelere imza atıyorsunuz. Bu projelerin kazandırılmasına vesile olan oda ve borsa başkanlarımızı kutluyorum. Bu başarılı çalışmaların devamını diliyorum” diye konuştu.

Hakkari’de şehit olan üç askere Allah’tan rahmet ve ailelerine sabır dileyerek sözlerine başlayan TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ise, şunları söyledi: “Bu saldırıyı gerçekleştirenleri Türk özel sektörü olarak lanetliyoruz. Hayırlı işlere imza atmak için Aydın’dayız. Sayın Valimle daha önce Zonguldak’ta da hayırlı işlere vesile olmuştuk. Sayın Başkanımız Özlem Çerçioğlu da sanayinin içerisinden gelen içimizden birisi. Aydın’a kazandırılan her yatırım Aydın için olduğu kadar Türkiye için de önemli. Bu projeler Aydın ve ülke ekonomisine katkı sağlayacak. Aydın’ın önü açık ve geleceği parlak. Allah’a çok şükür Aydın’ın her yerinden bereket fışkırıyor. Onun için ne zaman Aydın’a gelsek moral buluyoruz”

Konuşmaların ardından TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu Ayyıldız ve Çerçioğlu’na çini hediye ederken; Hisarcıklıoğlu’na ise Aydın’a yapmış olduğu katkılardan dolayı yöresel ürünlerden oluşan sepet ile plaket takdim edildi. Aydın Valiliği ve Aydın Büyükşehir Belediyesi ziyaretlerinin ardından AYSO, AYTO ve ATB üyeleriyle bir araya gelecek olan TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Aydın programı kapsamında Nazilli Ticaret Odası ve Borsası, Söke Ticaret Odası ve Söke Belediyesi, Kuşadası Ticaret Odası ve Selçuk Ticaret Odası'ı da ziyaret edecek.

<span style=

<span style=

<span style=

<span style=

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.