Hisarcık’ta Öğrencilerin ’Aile Ve Çocuk İlişkileri’ Konulu Tiyatro Gösterisi

Hisarcık’ta Öğrencilerin ’Aile Ve Çocuk İlişkileri’ Konulu Tiyatro Gösterisi

Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde Anadolu Lisesi ve Atatürk İlkokulu öğrencilerinden oluşan Genç Yıldızlar Tiyatro Topluluğu’nun ortaklaşa sahneye koyduğu “Aile ve Çocuk İlişkileri” konulu tiyatro oyunu...

Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde Anadolu Lisesi ve Atatürk İlkokulu öğrencilerinden oluşan Genç Yıldızlar Tiyatro Topluluğu’nun ortaklaşa sahneye koyduğu “Aile ve Çocuk İlişkileri” konulu tiyatro oyunu beğeni ile izlendi.

Belediye Düğün Salonunda Anadolu Lisesi ve Atatürk İlkokulu öğrencilerinden oluşan Genç Yıldızlar Tiyatro Topluluğu’nun ortaklaşa sahneye koyduğu 5 bölümden oluşan “Aile ve Çocuk İlişkileri” konulu tiyatro gösterisinde aile çocuk ilişkilerinde doğrular ve yanlışlar dile getirilerek ailelere mesajlar verildi.

Tiyatro gösterisinde lise ve ilkokul öğrencilerinin uyumu ve performansı usta tiyatroculara taş çıkarttı. Gösterinin sonunda oyunun yazarı ve yönetmeni Atatürk İlkokul Okul Öncesi Öğretmeni Oytun Ovalıoğlu ile Anadolu Lisesi ve Atatürk İlkokulu öğrencileri izleyenlerden büyük alkış aldı.

Tiyatro gösterisine Garnizon Komutanı Oğuz Uçak, İlçe Emniyet Amiri Muhammet Lütfi Erdem, İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhan Cebeci, okul müdürleri, öğretmen, öğrenci ve veliler katıldı.(MA-EFE)

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.