Huzurevi Sakinlerine Kaymakam ve Başkan’dan Jest

Huzurevi Sakinlerine Kaymakam ve Başkan’dan Jest

Nazilli Kaymakamı İbrahim Küçük ve Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın desteği ile Nazilli Kaymakamlığı TSM Korosu, Şarkı ve türkülerini büyükleri için söyledi.

Nazilli Kaymakamı İbrahim Küçük ile Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli Kaymakamlığı Haluk Alıcık Huzurevi sakinlerine müzik ziyafeti sürprizi yaptı. Kaymakamlık bünyesinde kurulan Türk Sanat Müziği Korosu tarafından huzurevi sakinlerine verilen konsere Nazilli Kaymakamı İbrahim Küçük’ün eşi Bilge Küçük,  İlçe Emniyet Müdürü Bünyamin Daşdemir ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Latif Akgün,  Öğretmen evi Müdürü Nail Çakan’da yer aldı. Haluk Alıcık Huzur Evinde gerçekleştirilen TSM konserinde Alzheimer Gündüz Bakım Evinde tedavi gören hastalar da yer alırken konserde birde sürpriz doğum günü yapıldı.

Nazilli Kaymakamlığı Haluk Alıcık Huzurevi’nde gerçekleştirilen TSM konseri Huzur evi sakinlerini zaman zaman duygulandırırken koronun söylediği şarkılara da eşlik etmeyi ihmal etmediler. Program sırasında Koro şefi Mustafa Dinçkol’un doğum günü kutlaması yapılırken, Kaymakam İbrahim Küçük hizmetlerinden dolayı bir de başarı plaketi verdi.

Huzur evi sakinlerine güzel bir gün yaşatmak için verilen konser sonunda Kaymakam İbrahim Küçük, Belediye Başkanı Haluk Alıcık ve diğer protokol üyeleri kora arasında yer alarak final şarkısı söyledi.

Huzurevi sakinlerine güzel bir gün yaşatmak, onlara jest yaparak gönüllerini hoş tutmak için böyle bir organizeyi düzenlediklerini ifade eden İbrahim Küçük Türk Sanat Müziği Koristlerine ve Koro Şefi Mustafa Dinçkol’a teşekkür etti. Yaşlıların çok önemli olduklarını vurgulayan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık ise “Yaşlılarımızın gönlünü aldık. Onlarla hoş ve çok değerli anları yaşadık. Onlar bizim için çok önemli. Bizler tarihinin her döneminde yaşlısına gereken değeri veren milletimiz, bu geleneğine sahip çıktığı sürece de geçmişinden haberdar olacak ve geleceğine daha emin bir şekilde bakabilecektir” dedi.

1-074.jpg

2-071.jpg

 

4-042.jpg

5-026.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.