İğrenç Cinsel İstismar İddiası!

İğrenç Cinsel İstismar İddiası!

Sekiz sene önce evlendiği eşinden 3 çocuğu olan Yenipazarlı Emrah Yazganoğlu, eşinin kendisini aldattığını ve aldattığı erkek tarafından  7 yaşındaki kızına cinsel istismarda bulunduğunu iddia etti.

Aydın'ın Yenipazar ilçesinde çiftçilikle uğraşan Emrah Yazganoğlu (32), iş değişikliği için gittiği İstanbul'da S. Y. ile evlendi. 8 sene önce evlenen Yazganoğlu çiftinin biri kız, ikisi erkek olmak üzere 3 çocukları oldu. Yaklaşık bir buçuk sene önce eşinin kendisini terk edip İstanbul'a gittiğini ve altı ay önce çocuklarıyla birlikte geri döndüğünü belirten Yazganoğlu, "Eşim İstanbul'da olduğu dönemde başka biriyle imam nikahı kıyarak ilişki yaşamış. Birden fazla kişiyle de beraber olmuş. 7 yaşındaki kızım o dönemde eşimin ilişki yaşadığı kişinin kendisini taciz ettiğini, oğullarım da dilencilik yaptıklarını anlattı. Beynimden vurulmuşa döndüm" dedi.
Başına gelenlerden sonra çocuklarını koruma altına almak isteyen Emrah Yazganoğlu savcılığa suç duyurusunda bulunmak isterken eşi ve kayınbabasının bir anda İstanbul'dan gelip 'acil icra kararı' ile çocukları zorla götürdüğünü ifade etti. 

"ÇOCUKLAR KONUŞMASIN DİYE DÖVDÜ"
Baba Yazganoğlu İstanbul'da yaşananları, olayların öznesi konumunda olan çocuklar A.Y. (7), O.Y. (5) ve Ö.Y. (3)'den öğrendiğini anlattı. Eşiyle yaklaşık bir buçuk sene önce tartışma yaşadıklarını ardından eşinin İstanbul'a gittiğini söyleyen Yazganoğlu, "Zaten öncesinde de sık sık İstanbul'a giderdi. O tartışmamızın ardından da çocukları alıp ailesinin yanına İstanbul'a gitti. Yaklaşık 6 ay önce geri döndü. Döndükten sonra da çocukları sürekli dövmeye başladı. Eşimin psikolojisi bozuktu. Çocuklarımın tavırları da çok farklıydı. Eşimin rahatsız olduğunu ve tedavi olması gerektiğini söyledim. O da bunu kabul etmedi. Önce polise gidip benim kendisini dövdüğümü iddia etmiş, sonra da sığınma evine gitti. Oradan da ayrılıp İstanbul'a döndü. Bu sefer çocukları almaya gelmedi. Çocuklarıma annem baktı. Sonradan anladım ki çocukları konuşmasınlar diye dövüyormuş" dedi.

1-384.jpg

"UNUTTUĞU TELEFONDAN ALDATTIĞINI ÖĞRENDİM"
Eşinin evi terk ederken telefonunu evde unuttuğunu fark eden Emrah Yazganoğlu, telefonu incelediğini, çağrı kayıtlarına bakarak kimlerle görüştüğünü öğrendiğini söyledi. Araştırmalarının ardından eşinin kendisini aldattığı bilgisine ulaştığını ileri süren baba Yazganoğlu, "Mesajlarını okudum. Kayıtları çıkardım. Birden fazla kişiyle ilişkisinin olduğunu mesajları okuyunca anladım" dedi.

2-353.jpg

"OĞULLARIMI DİLENDİRMİŞLER"
Eşi gittikten sonra çocuklarının hareketlerinde tuhaflık fark ettiğini belirten Yazganoğlu, "Bir gün bahçede çalışırken oğullarım ne yaptığımı sordu. Ben de 'çalışıp para kazanıyoruz' dedim. Çocuğum bana 'baba para öyle kazanılmaz' dedi. Çocuğun bu ifadesi dikkatimi çekti. 'Nasıl kazanılır' diye sordum. O da 'biz şimdi markete gideceğiz. Su ve mendil alacağız. Onları satıp insanlardan para isteyeceğiz. Biz İstanbul'da hep böyle yapardık' dedi. Bunları nereden bildiklerini sordum. Çocuklar da 'oradaki adam öyle yaptırıyordu' dedi. Anladım ki eşimin sevgilisi çocuklarımı dilendirmiş" dedi.

3-299.jpg

"BABA BİR SIRRIM VAR"
Kızı A.Y.'nin çok ürkek olduğunu ve sürekli "Baba, bir sırrım var" dediğini söyleyen baba Yazganoğlu, "Kızıma ne sırrı olduğunu sorup benimle paylaşabileceğini söyledim. Bana güveni yok gibiydi. Zamanla güven oluştu ve bir gün 'Baba, İstanbul'dayken annemin bir sevgilisi vardı. Bir gün benim sırtıma çıktı ve bacaklarımı ayırdı' deyince kanım dondu. Hemen Aydın Kadın Doğum Hastanesi'ne gittik. Kızımın taciz edildiğine dair rapor aldık. Kızım uğradığı cinsel istismar nedeniyle pedagog desteği almaya başladı" diye konuştu.

4-202.jpg

"ÇOCUKLARI DÖVE DÖVE GÖTÜRDÜLER"
Çocuklarının tekrar sağlıklarına kavuşması için bu süre içerisinde elinden geleni yaptığını belirten Yazganoğlu, "Çocuklarım okuldayken kayınpederim ile eşim acil icra kararı çıkartıp çocuklarımı almaya geldi. Biz de annem, babam ve kardeşimle birlikte çocuklarımızı vermemek için direndik. Anneleri, çocuklarımı döve döve götürdü" dedi.

POLİS, AİLEYE BİBER GAZI SIKTI
Çocuklarının yaşayacaklarından endişe duyduğunu söyleyen Yazganoğlu, "Çocuklarımı İstanbul'a götürmek için okula polislerle birlikte geldiler. Çocuklarım İstanbul'a döndüğünde tekrar aynı şeyleri yaşayabilir" dedi. Yazganoğlu'nun kardeşi Cem Yazganoğlu, polisin yeğenlerine sert müdahalede bulunduğunu iddia etti. 

İSTANBUL'DA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAKLAR
Yenipazar polisi tarafından darp edildiklerine dair rapor alan aile, Nazilli Adliyesi'ne giderek ekiplerden şikayetçi oldu. Baba Yazganoğlu'nun eşine boşanma davası açtığı öğrenilirken, olaylar için Aydın'dan suç duyurusu yapılamayacağı öğrenildi. Olaylar İstanbul'da yaşandığı için oradaki savcılığa müracaat etmesi gereken ailenin, 4 Mart Pazartesi günü İstanbul'a gidecekleri öğrenildi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.