İhlas Koleji 2015 Mezunları Yuvadan Uçtu

İhlas Koleji 2015 Mezunları Yuvadan Uçtu

İhlas Eğitim Kurumları, 2014-2015 eğitim yılının ilk mezunlarını düzenlenen törenle uğurladı.Özel Marmara Evleri İhlas Anadolu Lisesi son sınıf öğrencileri, dört senelik lise hayatlarını kendileri içi...

İhlas Eğitim Kurumları, 2014-2015 eğitim yılının ilk mezunlarını düzenlenen törenle uğurladı.

Özel Marmara Evleri İhlas Anadolu Lisesi son sınıf öğrencileri, dört senelik lise hayatlarını kendileri için hazırlanan muhteşem bir organizasyonla bitirdiler.

İhlas Koleji Beylikdüzü Kampüsü Konferans Salonu’nda düzenlenen törene Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İhlas Eğitim Kurumları Genel Müdürü Hami Koç, Özel Marmara Evleri İhlas Anadolu Lisesi Müdürü Hamdi Özakay ve velilerden oluşan kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

Öğrencilerin geçen dört yılına ait kareleri içeren slayt gösterisiyle başlayan programda, daha sonra okulda dereceye giren öğrencilerin isimleri açıklandı. 2015 yılı mezunlarından Ahmet İrfan Temur okul birincisi olurken Abdullah Cüneyt Saraç ikinci, Selahaddin Furkan Çelik ise üçüncü oldu.

Ses ve ışık gösterileriyle oldukça coşkulu geçen törende, mezun olan öğrencilerin güneydoğu yöresinden sergiledikleri halk oyunları, programın en renkli karelerini oluşturdu. Öğrencilerin performansının ardından sahne alan mehteran gösterisine salonu dolduran davetliler de eşlik etti.

Öğrencilerini uğurlayan Özel Marmara Evleri İhlas Anadolu Lisesi Okul Müdürü Hamdi Özakay, hayatları boyunca mutlu ve muvaffak olmalarını diledi. Yaklaşan üniversite sınavı için de tüm öğrencilerinin başarılı olmasını temenni eden Özakay, artık kendilerini üniversite hayatının beklediğini söyledi. Öğretmenleri olarak başarının yanı sıra asıl olarak iyi, dürüst ve ahlaklı insanlar olmalarını beklediklerini ifade eden Özakay, bu konuda anne ve babalarının katkılarını hiçbir zaman unutmamalarını istedi.

Özakay’ın konuşmasının ardından mezunlar hep bir ağızdan “Arkadaş” şarkısını söyledikten sonra, yapılan geri sayımla birlikte keplerini fırlatarak mezuniyetlerinin keyfini yaşadılar.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.