İhlas Koleji Kulübü "Umut Ağacı"na Teşekkür

İhlas Koleji Kulübü "Umut Ağacı"na Teşekkür

Sapanca Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Bahçelievler İhlas Koleji Sosyal Sorumluluk Kulübü Umut Ağacı’na "Sen de Elini Uzat" Projesi için teşekkür belgesi verdi.İhlas Koleji’nin sosyal so...

Sapanca Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Bahçelievler İhlas Koleji Sosyal Sorumluluk Kulübü Umut Ağacı’na "Sen de Elini Uzat" Projesi için teşekkür belgesi verdi.

İhlas Koleji’nin sosyal sorumluluk kulübü Umut Ağacı, "Sen de Elini Uzat" projesi kapsamında Sapanca Sinan Göksun İlkokulu’nu ziyaret etti. Hem okul kütüphanesine katkı yapmak hem de ana sınıfına oyuncak desteğinde bulunmak amacıyla yapılan ziyarette, Umut Ağacı’nın üyeleri köy okulundaki öğrencilerle çeşitli etkinlikler yaptılar.

Gün boyunca köy okulundaki öğrencilerle birlikte olan kulüp üyeleri, onlardan mektup ve getirdikleri kitapları okuma sözü istediler. Proje kapsamında ayrıca velilere de eğitim öğretimin öneminin anlatıldığı ve eğitime yönelik önemli ipuçlarının sunulduğu bir seminer verildi.

Projenin sonunda Umut Ağacı gönüllüsü öğrenciler adına kulübün sorumlu öğretmeni Ahmed Rasim Akdağ’a teşekkür belgesi veren Sapanca Kaymakamı Gökhan Azcan, bu tarz projelere her zaman destek olduklarını ve sosyal sorumluluk projelerinin devam etmesi gerektiğini belirterek şunları söyledi: "Türkiye’nin her yerine ulaşmanızı, dolayısıyla projelerinizin devam etmesini diliyorum".

Gün sonunda İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Seyfettin Kaymakçı da, projeye katılan öğretmenlerden Merve Karakuş’a teşekkür belgesi verdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.