İki otomobil kafa kafaya çarpıştı: 7 yaralı

İki otomobil kafa kafaya çarpıştı: 7 yaralı

Germencik'te, otoyol girişinde iki otomobilin birbiriyle çarpışması sonucu 7 kişi yaralandı. Yaralılar Efeler ve Söke’deki çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı.

Kaza, saat 19.00 sıralarında Aydın-İzmir Karayolu Germencik otoyol girişinde meydana geldi. Aydın istikametinden otoyola girmeye çalışan Cihan Akın yönetimindeki 09 KL 767 plakalı otomobil, İzmir yönünden Aydın yönüne gitmekte olan Murat Atan’ın kullandığı 09 S 0524 plakalı otomobille kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın sonucunda 09 KL 767 plakalı otomobil yaklaşık 20 metre sürüklendikten sonra durabildi. Kaza sonrasında 09 KL 767 plakalı otomobil sürücüsü Cihan Akın ve otomobilde bulunan Sedat Akın, Emrah Akın, Ömer Akın ve Aydın Şenöz’le 09 S 0524 plakalı otomobilde bulunan Esra Atan ve Ayşe Atan yaralanırken, sürücü Murat Atan kazadan yara almadan kurtuldu.

Kaza sonrası olay yerine çağrılan 112 Acil Sağlık ekipleri, yaralıları Efeler ve Söke’deki hastanelere kaldırarak tedavi altına alındı. Jandarma ve polis ekiplerinin kaza yerine gelmesinin ardından, ulaşımın kısa süreli aksadığı yol yeniden trafiğe açıldı. Kazayla ilgili jandarma soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.