İlçe Başkanı Sevüktekin, Seçimleri Değerlendirdi

İlçe Başkanı Sevüktekin, Seçimleri Değerlendirdi

Ak Parti Aziziye İlçe Başkanı Ertuğrul Sevüktekin, yaptığı yazılı basın açıklama ile 7 Haziran Genel Seçimlerini değerlendirdi. Sevüktekin, “Aziziye İlçemizde bir seçimi daha başarı ile gerçekleştirdi...

Ak Parti Aziziye İlçe Başkanı Ertuğrul Sevüktekin, yaptığı yazılı basın açıklama ile 7 Haziran Genel Seçimlerini değerlendirdi. Sevüktekin, “Aziziye İlçemizde bir seçimi daha başarı ile gerçekleştirdik. Milletimizin kararı en üst karardır, milletimizin kararı nihai karardır. Yüce milletimizin kararı her şeyin üstündedir ve o kararın gereği her şartta yerine getirilecektir.” dedi.

“AK Parti bu seçimin galibi ve de birincisidir. Bu milletin geleceğinin teminatı AK Parti’dir, AK Parti olmaya devam edecektir.” Diyen Ak Parti Aziziye İlçe Başkanı Ertuğrul Sevüktekin, açıklamasında şunları kaydetti; “Genel Başkanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’nun da ifade ettiği gibi bu dava milli irade davasıdır.AK Parti kadroları milletten gelmiştir, milletle yürümektedir ve kaderi milletin kaderidir.AK Parti kadroları bu milletin omurgasıdır ve bu böyle devam edecektir. AK Parti kadroları bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da mazlumlara sahip çıkmaya, zulme ve zalime karşı dimdik durmaya aynı kararlılıkla devam edecektir"

Hiç bir zaman eğilmedik hiç bir zaman eğilmeyeceğiz. AK Parti 7 Haziran seçimlerinde bir kez daha destan yazmıştır. Hep beraber kutlu yürüyüşümüz bir an bile sekteye uğramadan azimle , kararlılıkla devam edecektir inşallah. Milletimizin gösterdiği tercihe saygı duyarız. Milletimiz her partiye belli mesajlar vermiştir.

Bir an ayrı durmayacak ve halkımızdan yine kopmayacağız. Halkımızın yanında hizmet etme yolunda Aziziye’den bu hareketi Türkiye’ye göstereceğiz. Kıriz senaryolarına yatırım yapanlar kazanmış gibi görünseler de seçimlerin yegane ve tek galibi AK Parti olmuştur. Bir çok sınavdan geçen AK Parti hükümeti bu süreci de milletin iradesi ile yine aşacaktır . Çünkü bizlerin Davamız AK Yolumuz AK’tır. Aziziye’de bizlere inanan destek veren her seçmene teşekkürü bir borç biliriz. Seçim kampanyası boyunca özveri ile çalışan bütün Ak Parti teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Ne olursa olsun AK kadrolar çalışmalarına aralıksız devam edecektir."

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.