İlçe Milli Eğitim Müdürleri Köşk’te Bir Araya Geldi

İlçe Milli Eğitim Müdürleri Köşk’te Bir Araya Geldi

Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, başkanlığında ilçe milli eğitim müdürleri Köşk’te bir araya geldi.

İl genelindeki okullarda öğrencilerin geleceğe daha iyi hazırlanması için yapılması gereken çalışmaların ele alındığı toplantıda, Köşk İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen bazı projelerin diğer ilçelerde de hayata geçirilmesi kararlaştırıldı.

Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Köşk ilçe Milli Eğitim Müdürlüğünün ev sahipliğinde ilçe milli eğitim müdürleri toplantısı düzenlendi. İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre’nin yanı sıra ilçe milli eğitim müdürleri, milli eğitim müdür yardımcıları ve şube müdürlerinin de katıldığı toplantıda öğrencilerin geleceğe daha iyi hazırlanması ele alındı.

Öğrenci başarısını arttırmak için yapılan çalışmalar değerlendirildi. Köşk İlçe Milli Eğitim Müdürü Sezgin Aykırı, öğrencilere sadece okulda verilen eğitimlerle değil, hayata hazırlayıcı çeşitli projeleri hayata geçirdiklerini söyledi. Öğrencilerin her anlamda geleceğe hazırlanması konusunda üzerlerine düşen görevin farkında olduklarını dikkat çeken Aykırı, “Köşk genelindeki okullarımızda öğrenim gören çocuklarımızın geleceğe daha iyi hazırlanması için fedakar öğretmenlerimiz ile birlikte, Efeler ‘Diyarında Bilinçli Gençlik’, ‘40 Hadis Ezberleme Yarışması’, ‘Geleneksel Summer Party’, ‘Ailemiz Her şeyimiz’, ‘Ağızlar Kirlenmesin Aile Eğitimi’, ‘Sınıflar Yaşlılarına Sahip Çıksın’ ve ‘Sınıflar Buluşuyor’ gibi projelerimizi hayata geçirdik. Bu çalışmalarda çok güzel sonuçlarda elde ettik” dedi.

Köşk İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün ve okulların gerçekleştirmiş olduğu faaliyetler ve projelerin takdir gördüğü toplantıda İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, Köşk Milli Eğitim Müdürlüğünün projelerinin diğer ilçelerde de hayata geçirilmesini istedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.