İlk duruşmada savunma yapmamıştı. İkincisinde ise...

İlk duruşmada savunma yapmamıştı. İkincisinde ise...

Aydın’daki Tralles Otel’de karısını ve 2 çocuğunu öldüren Fatih Yavuz, hakim karşısına ilk kez çıktı. İlk duruşmada savunmada bulunmayan Yavuz’un, dava ile ilgili yayın yasağı getirilmesi talebi reddedildi.

Kendisini aldattığını öne sürdüğü eşi Halime Yavuz (20), kızı Gülfer Yavuz (3) ve oğlu Polat Can Yavuz’u (1) öldürdüğü iddiasıyla yargılanan Fatih Yavuz (31), dün Aydın 2’nci Ağır Ceza Mahkemesi’nde ilk kez hakim karşısına çıktı.

5 Aralık 2015’te yaşanan olan nedeniyle, “Üstsoy veya altsoydan birini, eşi ve kendini savunamayacak durumda bulunan kişiyi tasarlayarak öldürme” suçlarından 3 kez müebbet hapis cezası istemiyle yargılanan sanık, yaklaşık 11 ay sonra yapılan ilk duruşmada ifade vermedi. Bir sonraki duruşmada savunma yapacağını belirten Yavuz’a, savunması için süre tanındı.

 

YAYIN YASAĞI İSTEDİ

Dava ile ilgili haber yapılmasını istemeyen Fatih Yavuz, yayın yasağı getirilmesini istedi. Ancak mahkeme heyeti bu talebi reddetti.

Halime Yavuz’un babası Mehmet Karcı’nın müştekilik talebi kabul edildi. Heyet, bir sonraki duruşmanın 27 Ocak’ta yapılmasına hükmetti.

5 Aralık 2015’te yaşanan olayda Sanık Fatih Yavuz, eşi Halime Yavuz’u ile iki çocuğunu Tralles Otel’de bıçaklayarak öldürmüştü. 4 yıldır evli olduğu eşinin kendisini aldattığını iddia eden Yavuz, “Eşimin, ‘Çocuklar senden olmayabilir’ demesi üzerine kendimi kaybettim” demişti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.