İlkokul Öğrencilerine ’23 Nisan’ Hediyesi

İlkokul Öğrencilerine ’23 Nisan’ Hediyesi

Muş’un Varto ilçesindeki Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu öğrencilerine 23 Nisan hediyeleri gecikmeli olarak dağıtıldı.Varto ilçesinde hava muhalefeti nedeniyle ertelenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik v...

Muş’un Varto ilçesindeki Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu öğrencilerine 23 Nisan hediyeleri gecikmeli olarak dağıtıldı.

Varto ilçesinde hava muhalefeti nedeniyle ertelenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu öğrencilerine hediyeleri yeni verildi. İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu Müdürü Mehmet Sever, öğretmenlerin girişimleri sonucu LC Waikiki tarafından temin edilen 23 Nisan hediyelerinin İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Kasım Kocabaş’ın katılımıyla öğrencilere dağıtıldığını söyledi. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle okulun bütün öğrencilerini sevindirmek istediklerini ve bu amaçla okul olarak çeşitli girişimlerde bulunduklarını ifade eden Sever, bu girişimler sonucu Türkiye’nin ünlü bir giyim markasından temin ettikleri hediyeleri bütün öğrencilere dağıtıklarını ve bir çocuğun yüzündeki tebessümün dünyaya bedel olduğunu ifade ederek, "23 Nisan’da öğrencilerimizin yüzlerindeki tebessüme sebep olan başta giyim markası olmak üzere okul öğretmenlerine, okul personellerine ve emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.