İnci Yaşam Projesi’nde Finale Doğru Satışlar Arttı

İnci Yaşam Projesi’nde Finale Doğru Satışlar Arttı

Yeni Yapı İnş. San. ve Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Naci Topsakal Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’a müjdeli haberler ile geldi. Başkan Özcan’ı makamında ziyaret eden Topsakal yapımı devam eden İnci Yaşam Projesi inşaatında gelinen son durum

Yeni Yapı ve Nazilli Belediyesi’nin ortaklaşa hayata geçirdiği Nazilli İnci Yaşam Projesi’nin inşaatında finale yaklaşıldı. Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ı makamında ziyaret eden İnci Yaşam Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Naci Topsakal, Nazilli’nin merkezinde yükselen proje hakkında bilgiler verdi. Son süreçte inşaatın hızlandığını ve artık finale doğru koşmakta olduğunu belirten Topsakal,  projeye karşı artan talep hakkında da bilgilendirmede bulundu.

PROJEDE FİNALE YAKLAŞTIKÇA TALEPLER DE ARTMAYA BAŞLADI.

Satış ve taleplerin ciddi anlamda arttığını belirten Mehmet Naci Topsakal, “Başkanımıza verdiğimiz en güzel haber de son zamanlarda projemizin finale yaklaşmasıyla satışlarımızda ciddi bir patlama yaşanması oldu. Biz şunu anladık, Nazilli’de bir proje bitmeye doğru satılırmış. Maketten değil, inşaat aşamasında iken de değil, yapı kendini göstermeye başlayınca insanların talepleri artıyormuş. Şu anki durumda görüyoruz ki insanlar gördüklerine yatırım yapıyor. Bu kazanımlar hem bizim, hem de belediyemiz için oldukça önemli gelişmelerdir” dedi.

İnci Yaşam Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Naci Topsakal’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Özcan, Projedeki olumlu gelişmelerin sevindirici olduğuna vurgu vurgu yaparak ; “ Nazillimizde güzel ve olumlu şeyler olmaya devam ediyor. Projedeki olumlu gelişmeler, vatandaşın teveccühü bizleri çok mutlu ediyor. Naci Bey’e de bu yakından ilgisi ve hem projeye hem de şahsımıza güzel yaklaşımlarından dolayı teşekkür ediyoruz. Bu projenin Nazilli Belediyesi’nin mali yapısının düzelmesinde ve şehrimizin gelişiminde olumlu etki oluşturacağını düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.

9fa99acd-1cde-4d7e-825e-c9f68854a6f2.jpeg
01df4c27-e77e-4d22-8da1-5c3277fd069b.jpeg

2f65de8b-eb39-4287-8913-50bb5c2c4129.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.