İncirliova Kültür Park’ta çalışmalar devam ediyor

İncirliova Kültür Park’ta çalışmalar devam ediyor

İncirliova ilçe merkezinde bulunan Kültür Park Sosyal Tesislerinde geniş çaplı modernizasyon ve revizyon çalışmaları başlatıldı.

Belediye Başkanı Gürşat Kale’nin talimatıyla yaklaşık 50 dönüm arazi üzerinde başlatılan çalışmalar tamamlanmasıyla birlikte ilçe merkezinde daha modern ve kullanışlı bir sosyal tesisin kazandırılması sağlanacak.

Önceki gün tesisteki çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Kale; “Modern ve yaşanılabilir kentlerin olmazsa olmazları arasında sosyal tesisler yer almaktadır. Bu nedenle de her geçen gün gelişen ve büyüyen ilçemizde ihtiyaçlara yanıt verecek olan çocuk oyun parkları, yeşil alanlar ile dinlenme tesislerinin yapımına da özen gösteriyoruz” dedi.

“CAZİBE MERKEZİ OLACAK”

Tesiste yaptığı incelemeler akabinde yapılacak olan çalışmalar hakkında da bilgiler veren Başkan Kale; “Burada modernizasyon ve revizasyon çalışmalarının başlatılmasının uygun olacağını düşündük. Bu kapsamda da tesis içerisinde bulunan düğün salonlarının yenilenmesi, aydınlatmalarının yapılması, yürüyüş yolları ile spor ünitelerinin oluşturulması, çocuk oyun parklarının daha modern bir hale getirilmesi, kafeteryaların oluşturulması, peyzaj çalışmalarının yapılması, aile çay bahçesi ile piknik alanlarının yeniden dizayn edilmesi, köy kahvaltı salonunun oluşturulması, yerel ürünlerin satışının gerçekleştirileceği marketin yapılması, mescit ve otopark alanlarının yapılması gibi birçok çalışmanın yapılacağı tesislerimiz tamamlanması ile birlikte cazibe bir merkez haline gelecektir” dedi.

“HAVUZ KULLANIMA AÇILACAK”

Tesis içerisinde bulunan ancak yıllardır kullanıma açılmayan yüzme havuzunda da önümüzdeki aylarda çalışmalar başlatacaklarını dile getiren Başkan Kale; “Kültür Park Sosyal Tesisleri’nde başlattığımız modernizasyon ve revizasyon çalışmaları önümüzdeki haftalarda tamamlanacaktır. Bu çalışmalar sonrasında tesis içerisinde bulunan ancak yıllardır kullanılmayan havuzumuzun da kullanıma açılması için gerekli projemizi hazırlayıp çalışmalar başlatacağız. Bir aksilik olmazsa en geç önümüzdeki yıldan itibaren yüzme havuzumuzu da vatandaşlarımızın hizmetine açacağız” dedi.

İncirliova Kültür Park’ta çalışmalar devam ediyor

İncirliova Kültür Park’ta çalışmalar devam ediyor

İncirliova Kültür Park’ta çalışmalar devam ediyor

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.