İncirliova, Kuşadasıspor’a Bileniyor

İncirliova, Kuşadasıspor’a Bileniyor

Bölgesel Amatör Lig’de kalmak için Kuşadasıspor ile oynayacağı Play-Out maçını kazanmak isteyen İncirliova Belediyespor, zorlu maçın hazırlıklarını İncirliova Ahmet Yaşar Kocabıyık Stadı’nda yaptığı idamanlarla devam ediyor.

22 Nisan Çarşamba günü saat 16.00’da Adnan Menderes Stadı’nda oynanacak olan Play-Out maçına odaklanan Kırmızı-Beyazlılar, güçlü rakibini yenmenin hesaplarını yapıyor.

“BAL’DA DEVAM EDECEĞİZ”

Kuşadasıspor maçına hazırlandıklarını yoğun şekilde sürdürdüklerini belirten İncirliova Belediyespor Antrenörü Fuat Sivrikaya, “Keyifli, neşeli, güzel, istekli ve arzulu çalışıyoruz. Telafisi olmayan bir maç olduğunun bilincindeyiz. Karşımızdaki rakibimizi ciddiye alıyoruz. Tecrübeli oyunculardan kurulu, final yaşamış görmüş oyuncuları var. Ne olursa olsun, kazanmaktan başka düşüncemiz yok. Maçın başlama düdüğünden bitiş düdüğüne kadar elimizden gelen mücadeleyi yapacağız. Normal finallerimizi bitirdik. Artık ana finali de kazanmak istiyoruz. Yönetim, teknik heyet, futbolcular ve taraftar olarak biz rakibimizden daha çok Bölgesel Amatör Lig’de mücadele etmek istiyoruz. BAL’da devam edeceğimize inanıyoruz” dedi. Öte yandan, Kırmızı-Beyazlılarda sakatlıkları devam eden Oğuz, Birol, Hakan ve İbrahim tedavisi sürdüğü öğrenildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.