İncirliova'da komşu kavgası kanlı bitti

İncirliova'da komşu kavgası kanlı bitti

İncirliova’da aralarında husumet olduğu ileri sürülen iki grup arasında silahlı kavga çıktı. Silahların çekildiği kavgada 3 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı.

Olay, Hürriyet Mahallesi 19 Mayıs Caddesi’nde saat 15:00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre Onur Çatal, Bekir Bakırcı ile aralarında daha önceden husumet olduğu öğrenilen Emrah Aydoğdulu’nun evinin önüne gelerek, Aydoğdulu’nun dışarı çıkmasını istedi.

Üçlü arasında pencereden başlayan tartışma biranda kavgaya dönüştü. Üç kişinin kavgasına yakınları da katılınca kavga büyüdü. Çıkan silahlı kavgada Onur Çatal, Bekir Bakırcı ve Emrah Aydoğdulu pompalı tüfekten çıkan saçmalardan çeşitli yerlerinden yaralandı. Silah sesini duyan mahalleli durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen ambulanslarla Onur Çatal ve Bekir Bakırcı Aydın Devlet Hastanesine kaldırılırken, Emrah Aydoğdulu ise Aydın Atatürk Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

OLAY YERİNDE 8 BOŞ KOVAN BULUNDU

İhbar üzerine çatışmanın yaşandığı yere çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı incelemede 5 adet pompalı silaha ait boş kartuş ve 3 adet boş tabanca kovanı bulundu. Yaralıların hayati tehlikesinin olmadığı öğrenilirken, polis olaya karışan ve daha sonra kaçanların peşine düştü. Kavgada kullanılan silahlara da el konuldu. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.