İncirliova’da Temizlik Seferberliği

İncirliova’da Temizlik Seferberliği

“Temizlik Seferberliği Kampanyası” kapsamında İncirliova Belediye Başkanlığı ile İzzet Ayaydın Ali Sarıyörük İlkokulu TEMA Gönüllüsü öğrenci ve öğretmenlerinin katılımıyla Prof. Dr. Türkan Saylan Caddesi üzerinde temizlik çalışmaları gerçekleştirildi.

İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale’nin öğrencilere eldiven, şapka, maske ve çöp torbası dağıtmasıyla birlikte sabah erken saatlerde başlatılan çöp toplama ve çevre temizliği etkinliğine vatandaşlardan da destek geldi.

İZMARİTLERİ ÇÖP KUTULARINA ATALIM

“Sağlıklı ve yaşanılabilir bir kentin olmazsa olmazı çevre temizliğidir” diyen Başkan Kale; “İncirliova Belediye Başkanlığı olarak çevre temizliğine büyük önem vermekteyiz. Göreve geldiğimiz günden bu yana rutin temizlik işlerinin yanı sıra tarla, bahçe ve yol kenarlarındaki moloz, evsel atıkların da temizliğini gerçekleştiriyoruz. Yeni çöp konteynırlarıyla sokaklarımızın kirletilmesini önlemeye ve düzenli olarak çöpleri toplayarak koku ve görüntü kirliğini ortadan kaldırma gayreti içerisindeyiz. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın daha sağlıklı bir çevrede yaşamaları için özellikle sigara içen vatandaşlarımızın sigara izmaritlerini çöp kutularına atmalarını rica ediyorum” şeklinde konuştu.

DONDURMA VE PASTA İKRAMI YAPILDI

Yapılan çevre temizliği sonrasında İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, etkinliğe katılan öğrencilere kendi eliyle dondurma ikramında bulundu. Başkan Kale’nin yanı sıra Özkan Özcengiz Sigorta İşletmesi Sahibi Ali Aslan Cengiz de öğrencileri motive etmek ve çevre bilincini pekiştirmek amacıyla pasta ve meyve suyu ikram etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.